Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

DJ Nill Ketner dzimšanas dienas svinībās pulcēs virkni aroda brāļu

Nils Ketners, 05.05.2010. 10:04

14. maijā, plkst. 22:00 Lielvārdē klubā “Pie Rumbiņas” DJ Nill Ketner ielūdz draugus, fanus, atbalstītājus un ikvienu atpūsties gribētāju uz vērienīgām dzimšanas dienas svinībām.
DJ Nill Ketner dzimšanas dienas svinībās pulcēs virkni aroda brāļu

 

“Less Dress” idejas mērķis ir radīt apmeklētājiem karstākas un neaizmirstamākas emocijas pēc ieilgušās drūmās ziemas. Šī ballīte ir iecerēta kā atspēriena punkts vasaras “Less Dress” karstajai tūrei.

„Nill Ketner’s Less Dress Birthday Party” sarīkojumu papildinās arī  vizuālais noformējums un video projekcijas. Neizpaliks arī dažādi  pārsteigumi no DJ, bāra un atbalstītāju puses. Plkst. 00:00 visi tiks aicināti doties ārā pie kluba, lai baudītu dzimšanas dienas salūtu.

Ieeja un dresscode:

Džinsos  +  Džemperī = 2Ls

Kreklā + Šortos  =     1.50 Ls

Ekstrēmi pliks (peldkostīmā/peldšortos/pikanti) = 1 Ls + dāvanā WELCOME DRINK

Ieeja pasākumā: No 18 gada vecuma

Kursēs Party busiņš: Ikšķile-Ogre-Ķegums-Lielvārde-Aizkraukle-Lielvārde - n reizes - atkarībā no pieprasījuma. Cena: 0,50 Ls par braucienu. Par laikiem, cikos katrā pilsētā pienāk un atiet Busiņš, informāciju meklēt Dīdžeju draugiem.lv dienasgrāmatās vai galerijās un pasākumu sadaļā.

Par neaizmirstamu atmosfēru zālē parūpēsies:

Vakara īpašie viesi – Dmitriy Bamboviy un Garry Wallace.

Dmitriy Bamboviy

http://www.djtop.lv/dj/dmitriy-bamboviy/

http://www.draugiem.lv/dmitriybamboviy

DJ un Producents, kura darbi neprasa komentārus, - veidojis neskaitāmus remixus, izdevis savus darbus uz ārzemju leibliem. Šobrīd Dmitrijs cītīgi strādā pie remixiem, kurus plānots izdot 2010. gadā. Dmitriy ir spēlējis uz vienas skatuves kopā ar tādiem LV dīdžējiem kā Bogdan Taran, [Ex] da Bass, Crash, Electricano, Ratz Lukas, Franzo Kolms, BumbleBeat un daudziem citiem, kā arī iesildījis tādus pasaulslavenus mākslniekus kā ATB (Andre Tanneberger) un Paul Van Dyk.

Garrry Wallace 

http://www.djtop.lv/dj/garry-wallace

http://www.draugiem.lv/garrywallace

Šo pāris gadu laikā ir paspējis apceļot teju vai visus galvenos balīšu punktus - Club Essential, Nautilus (Steam), Radio Bar, Post Club, Pussy Lounge. Pabijis arī Paul Van Dyk, Postland Milkshake, kā arī paša rīkotajos putu balīšu pasākumos, piedalījies arī vērienīgajā Movida Corona pasākumā, kur ieguvis lielu kolēģu un skatītāju atbalstu. Spēlējis kopā ar teju vai visiem Latvijas vadošajiem DJ - Bogdan Taran, Andre Crash, [Ex] da Bass, Rise, Aldee, Saa-T, Bumblebeat, Electricano, Norsky.

Pats jubilārs DJ Nill Ketner

http://www.djtop.lv/dj/nill-ketner

http://www.draugiem.lv/nillketner

Šajā laika posmā ir guvis pārsteidzoši labas atsauksmes no publikas un citu Dj'u puses par savu mixēšanas stilu un mūzikas izvēli. Vienmēr rūpīga un kvalitatīva muzikālā materiāla atlase. Eksperimenti ar dažādiem house mūzikas žanriem ir ļāvuši Nill iegūt lielu atsaucību jebkurā tematiskā vakarā vai pasākumā. DJ Nill Ketner ir spēlējis uz vienas skatuves kopā ar tadiem LV dīdžējiem kā DJ Garry Wallace, Dimitriy Bamboviy, Andree Jack, Oskar Feodorov, Phill Young, Midnight, Bang, Nosie, Raul K, Controlx, Dave Miller, Edbasewax, Blood Groove, Kikis,Ambercraft, Mike Discoid, Reg-Bit, Exteric, Ozon, Kid-Rudy.

Vēl pasākumā spēlēs talantīgais DJ Andree Jack

http://www.djtop.lv/dj/andree-jack/

http://www.draugiem.lv/andreejack

Andree Jack jeb īstajā vārdā Andris Jakimenko, dzimis 1989.gada 1.oktobrī, Ogrē. Ar dīdžejošanu nodarbojas kopš 2007.gada, prasmes miksēšanā ieguvis pašmācību ceļā, ejot cauri klubu dzīvei un ietekmējoties no slaveniem producentiem, kā arī dīdžejiem. Andree Jack šajā laika posmā ir guvis labas atsauksmes no publikas un citu Dj'u puses par viņa miksēšanas stilu un mūzikas izvēli . Miksē tādus mūzikas žanrus kā Dirty Dutch, House, Fidget, Baltimore, Dutch House. Miksēšanai izmantai CD atskaņotājus un ir bijusi pieredze, spēlējot uz Vinyl (DirtyDutch / Dutch House / Fidget / Baltimore / House).

Vakaru iesildīs Emil Guseinov b2b Kumaars

http://djtop.lv/set/7593/ 

http://www.draugiem.lv/emilsguseinovs

Ballīti uzsāks  pieredzējušais DJ Kumaars, kurš savas DJ gaitas uzsāka 2004. gadā, izejot DJ kursus Ritma intitūtā kā labākais DJ, ar jauno ļoti progresējošo DJ  Emil Guseinov, kurš vienmēr pozitīvi spēj pārsteigt klausītājus ar savu dziesmu izvēli.

Vakaru noslēgs Oskar Feodorov

Oskar Feodorov ir spēlējis ļoti daudzās ballītēs, sākot ar neskaitāmām privātajām ballītēm, beidzot ar spēlēšanu Ogres Estrādē, kur savus klausītājus viņš izklaidējis Paul van Dyk pasākuma  “House Tent” teltī. Pieredzējis un talantīgs  DJ, liels entuziasts attiecība uz mūziku un dīdžejošanu.

Atbalsta: Ziņu portāls Ogrē www.eogre.lv, Vides reklāmas un Auto elektronikas firma www.walket.com, sporta portāls www.osports.lv, digitālā druka www.digitalapele.lv

Informatīvi atbalsta: www.easyget.lv, www.club.lv, www.draugiem.lv, www.orb.lv

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV