Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“Fire Bar” uzstāsies igauņu alternatīvās skatuves zvaigznes – grupa "Ewert And The Two Dragons"

Jānis Enkūzens, 05.05.2010. 14:18

Šo piektdien, 7.maijā, koncertu “Fire Bar”  sniegs pagājušā gada spožākā debija Igaunijas alternatīvajā mūzikā - trio "Ewert And The Two Dragons".
“Fire Bar” uzstāsies igauņu alternatīvās skatuves zvaigznes – grupa "Ewert And The Two Dragons"

Pērnā gada oktobrī laiduši klajā debijas albumu "The Hills Behind The Hills", it īpaši dzīvajā izpildījumā "Ewert And The Two Dragons" pārsteidz ar Baltijas rokmūzikai neraksturīgām idejām, žanru sintēzēm un netipisku instrumentu pielietojumu. Brīnišķīgs "indie folk", kas savienots ar "Radiohead" eksperimentālāko albumu skanējumu.

Iespaidīga ir grupas mūzikas instrumentu izvēle – elektriskās ērģeles, balalaika, pilns bungu komplekts un, protams, ģitāras - gan akustiskās, gan elektriskās.

“"Ewert And The Two Dragons" pavisam noteikti jādzird katram, kuram patīk indie rock. Nebaidīšos teikt – šie vīri spēlē pasaules līmenī,” par igauņu grupu izsakās dīdžejs un mūzikas eksperts Toms Grēviņš.

Iesildītāju statusā šoreiz pašmaju apvienība “Very Cool People”. VCP  ir instrumentālās mūzikas grupa, kura spēlē jazz-funk un fusion mūziku. Auditorija, kurai domāta VCP mūzika nav tikai jazz mūzikas cienītāji un mūziķi, bet arī cilvēki, kuriem iepriekš nav bijusi saskarsme ar jazz vai fusion. VCP cenšas sarežģītu un nopietnu mūziku padarīt viegli uztveramu un saprotamu jebkuram.

www.firebar.lv
www.myspace.com/ewertandthetwodragons
www.draugiem.lv/verycoolpeople

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV