Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Šajā nedēļas nogalē “Crystal club” cildinās sievietes un rīkos ballīti “Like MTV mash-up”

Elīna Sprūde-Nesenberga, 05.05.2010. 17:29

Piektdienas vakarā “Crystal club” nedēļas nogales izklaides atklās ar ballīti “Female and proud”. Šajā pasākumā tiks cildinātas sievietes un sieviešu spēks, jo sievietes pasauli padara skaistāku. Apmeklējot piektdien notiekošo ballīti puišiem (iepriekš piesakoties) būs iespējams sagādāt pārsteigumu savām draudzenēm.
Šajā nedēļas nogalē “Crystal club” cildinās sievietes  un rīkos ballīti “Like MTV mash-up”

Jau nākošajā dienā klubā notiks ballīte “Like MTV mash-up”. Tajā kluba dīdžeji un vīdžeji radīs mash-up mūziku - kombinēs vairākus savstarpēji nesaistītus skaņdarbus un video materiālus.

“Crystal club” administrācija atvainojas tiem, kas klubu apmeklēja pagājušajā nedēļā un sastapās ar nepilnībām kluba darbībā, tai skaitā par apsardzes darbinieku attieksmi pret apmeklētājiem. Kluba apsardzes darbinieki tiks nomainīti, kā arī tiks uzlabota norēķinu sistēma un uzlabots kluba iekārtojums, lai uzlabotu kluba atmosfēru un kluba apmeklējums kļūtu patīkamāks. Klientu ērtība un laba atmosfēra ir kluba darbinieku mērķis, tādēļ par problēmām, kas radušās kluba apmeklējuma laikā, vai pozitīvo pieredzi apmeklētāji tiek aicināti ziņot rakstot e-pastu uz shon@crystalclub.lv.

Tāpat arī “Crystal club” vadība atvainojas par to, ka vēl nedarbojas RNB zāle un sola to atklāt īpašā pasākumā jau 22.maijā.

“Crystal club” nav vienkārši naktsklubs, bet gan klubs izklaidei un relaksācijai. Naktskluba divās deju zālēs skan MTV hitu remiksi, kā arī iespējams skatīties video. “Crystal club” ir internacionāla izklaides vieta, kur klientu ērtībām tiek pievērsta īpaša vērība un kur ir iespējams lieliski izklaidēties arī tad, ja makā ir tikai 5 lati, jo viskijs ar kolu vai kokteilis “Cosmopolitain” maksā tikai Ls 2.50, bet ieeja klubā ir bez maksas.

Klubā tiek ielaisti apmeklētāji, kas sasnieguši 21 gada vecumu un ir ģērbušies glīti un akurāti (nav nepieciešams ģērbties lietišķi, taču ar tīriem apaviem un tamlīdzīgi). “Club Crystal” atrodas Rīgā, Lāčplēša ielā 52/54. Sīkāka informācija pieejama mājaslapā www.crystalclub.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV