Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Samanta Tīna ieraksta duetu ar Niku Matvejevu

Guntars Račs, 06.05.2010. 11:52

Spilgtā un daudzsološā LNT šī brīža aktuālā muzikālā šova "O!Kartes Akadēmija" dalībniece Samanta Tīna (Samanta Poļakova) no Tukuma ir studijā ierakstījusi duetu ar pazīstamo dziedātāju Niku Matvejevu. Dziesmas "Ar cerību un sirdi drošu" mūzikas autors ir pats Niks, bet dziesmas teksta pamatā ir Aleksandra Puškina dzejolis, kuru atdzejojis dzejnieks Jūlijs Vanags. Dziesma skan gan latviešu, gan krievu valodās. Tieši tāpat, ka abi šie dziedātāji to izpildīja TV šovā.
Samanta Tīna ieraksta duetu ar Niku Matvejevu

Ieraksts notika Nika Matvejeva ierakstu studijā un bez paša komponista, dziesmas ierakstā piedalījās un ģitāras partijas ierakstīja Jānis Bukovskis no "Latvian Blues Band".

Dziesma tikai pāris dienas pēc nokļūšanas publiskā apritē ir ierindojusies populārā portāla Draugiem.lv pirmajā pozīcijā, kur tā sīvi konkurē ar pārējiem šova dalībnieku singliem.

Samanta Tīna - "Laime ir augstākais dzīves punkts, ko nekad nevar uzminēt, kad tas īsti ir sasniegts, bet var apzināties tikai tad, kad esi to jau pazaudējis…"

Arī šī dziesma ir no LNT šova kopīgā dalībnieku dziesmu albuma, kurš dienasgaismu ieraudzīs jau šo svētdien un būs pieejams visiem, kas apmeklēs svētdienas koncertu klātienē. Savukārt, ikviens, kurš vēlas jau tagad savā īpašumā iegūt visas jaunās dziesmas, var doties uz portālu Doremi.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV