Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Grupa „The Highway” ar koncertu dzimtajā Jelgavā atzīmēs dzimšanas dienu

Ieva Meistere, 06.05.2010. 19:05

Jelgavas grupa „The Highway” 4. maijā kļuva pa vienu gadu vecāka, un tam par godu tiek rīkota ballīte, kas norisināsies 8. maijā Jelgavas 4. pamatskolas aktu zālē un sāksies jau plkst. 20.00.
Grupa „The Highway” ar koncertu dzimtajā Jelgavā atzīmēs dzimšanas dienu

Grupu „Highway” sveikts grupas „Monologs Divatā” (Monologs Divatā mūzika ir par piedzīvotām dzīves situācijām, emocijām, arī izdomas rezultāts) un grupa „The Solid” (četru puišu grupa, kas ir nevis vienkāršs četru cilvēku sastāvs ,kurus vieno muzicēšana, bet gan vairāk kā ģimene un viņu dzīvesstāsts), kas iepriecinās ar savām dziesmām. Pasākumu vadīs vienmēr smaidīgi dzīvespreicīgais Māris Belovs un šarmantā dāma Lizete Končus. Koncertā uz skatuves kāps tādi mākslinieki un grupas draugi kā Madara Rubene, Toms Muižnieks, Gunita Pūpēde un Ieva Neimane. Koncerta apmeklētājiem grupa apsola paziņot par hokeja Latvija-Šveice rezultāta maiņu un apgalvo, ka uz trešo trešdaļu paspēs ikviens. Koncerta draugi Purefood nodrošinās ar welcomedrinku.

Koncerta draugi un atbalstītāji: par welcome drinkiem gādās PUREFOOD, par labu skaņu rūpēsies MAXAUDIO, apģērbu grupai sagādās SEPĀLĀ,  skatuves iekārtojums no Bērnu un jauniešu centra JUNDA, par adrenalīnu gādās NOSTRESS, informatīvais atbalsts DRAUGIEM.LV, un ballītes turpinājumu atbalsta muzikālais klubs „Jelgavas krekli”.

http://www.youtube.com/watch?v=k1MZlwiu-dQ

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV