Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Andrejsalā notiks viskarstākā sezonas ballīte "Balkan-SKA Party"

Dmitry Odinoky, 07.05.2010. 09:04 | komentāri (1)

21. maijā pulksten 21.00 Andrejsalā, Mediju stacijā, notiks karstākā sezonas ballīte – Balkan-SKA Party. Ugunīgs regeja, ska, Balkānu mūzikas, klezmera, vara tauru un laba garastavokļa kokteilis liks dejot līdz rīta gaismai! Kājām apstāties neļaus eksplozīvā tempa meistari KuchenBeat un īpašie viesi no Sanktpēterburgas – grupa Opa!. Jūs arī gaida trakulīgs Balkānu mūzikas džems ar Forshpil un Pulse Effect piedalīšanos, kā arī Balkānu diskotēka DJ Silver Cat vadībā.
Andrejsalā notiks viskarstākā sezonas ballīte "Balkan-SKA Party"

Opa! (agrāk pazīstama kā Opa Novij God) ir teatralizēts projekts estrādei un klubiem. Tas ne pirmo gadu satriec publiku ar neprātīgu enerģiju. Pēdējo sešu gadu laikā Opa! paguvuši ierakstīt divarpus albumus, nosvinēt desmitgadu jubileju un pat nofilmēties multenē skaņu celiņa lomā. Grupas Opa! mūzika sevī ietver ska taisnumu un Balkānu mūzikas ugunīgumu, neatkārtojamu klezmera šarmu un diksilenda gaisīgumu, regeja liriskumu un šansona atklātību. Spēcīga ritma sekcija savienojumā ar virtuoziem pūšamiem un apburošu vokālu padara katru grupas koncertu par neaizmirstamu pasākumu.

Nesen nosvinējis savu piekto dzimšanas dienu, vispozitīvākais Latvijas ska projekts KuchenBeat kārtējo reizi liks jums kustēties pazīstamos ritmos un piedziedāt mīļākajām dziesmām.

Ieejas maksa: Ls 3,00 ar lidlapu vai Ls 4,00 bez tās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV