Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Bijušie "Jūras akmentiņi" satiksies koncertā

Kaspars Daugalis, 10.05.2010. 09:31

Šonedēļ 15 pastāvēšanas gadus svin Ventspils bērnu popgrupa "Jūras akmentiņi", kur savas muzikālās gaitas uzsākuši vairāki Latvijas šovbiznesā zināmi mākslinieki.
Bijušie "Jūras akmentiņi" satiksies koncertā

Pirmajā bērnu popgrupas sastāvā 1995. gadā bija Marta Kukarane Līva Bondare un Kristians Korns. Marta Kukarane ir pazīstama kā šovu Fabrikas Muzikālais teātris un Zvaigžņu lietus dalībniece, Laura Reinika bekvokāliste, kura pērn kļuvusi par grupas "Finx" solisti. Līva Bondare bijusi grupas "C-Stones" dalībniece, TV raidījumu SeMS un Lielais jautājums vadītaja, bet patlaban vada bērnu popgrupu "Rīgas akmentiņi". Savukārt Kristians Korns bijis grupas C-Stones dalībnieks, bet patlaban ir rokgrupas grupas "Superhuman" līderis. Tieši no "Jūras akmentiņiem" izauga "C-Stones "– grupa, kura gan vairs nepastāv.

Pāris gadus vēlāk grupai pievienojās Kaspars Antess, kurš vēlāk kļuva par žurnāla "Rīgas Viļņi" galveno redaktoru, bet pēc piedalīšanās TV šovā Zvaigžņu lietus uzsāka savu solokarjeru, šogad pēc dziesmas "Neskaties atpakaļ" panākumiem LTV Šlāgeraptaujā un Latvijas Radio 2 Antess uzsācis koncertdarbību un kopā ar tekstu autoru Guntaru Raču turpina rakstīt jaunas dziesmas debijas albumam.

Bet joprojām popgrupas "Jūras akmentiņi" sastāvā dzied viens no šā brīža Latvijas popmūzikas jaunajiem talantiem Roberts Pētersons, kura dziesma "Cīrulis" ieguvusi radioklausītāju atzinību. Puisim ir tikai 15 gadu, bet viņš jau ir paspējis sadarboties ar maestro Raimondu Paulu un iedziedāt duetu ar Andri Ērgli.

14. maijā, pulksten 18.30 Ventspils kultūras centrā bijušie un esošie "Jūras akmentiņi" satiksies grandiozā jubilejas koncertā Ventspilī – mājās. Bērnu popgrupas dalībnieki sola pārsteigt ne vien ar dziedāšanu, bet arī ar instrumentu spēli, savukārt īpašus priekšnesumus koncertam ir sagatavojuši kādreizējie akmentiņi Kaspara Antess, Marta Kukarane un Līva Bondare, kā arī bērnu popgrupas draugi "Rīgas akmentiņi". Koncerts ir bezmaksas, tāpēc laipni aicināts ikviens!

Grupas "Jūras akmentiņi" vadītāja Lūcija Boitmane: „Es jau sen gaidīju šo koncertu! Man tik ļoti gribējās visus savus akmeņus atkal sapulcēt vienā koncertā! Esmu pārliecināta, ka tā būs emocionāla kopīga sadziedāšanās, kura nevarēs atstāt vienaldzīgus arī koncerta apmeklētājus. Katrs no maniem akmeņiem ir bijis un ir atšķirīgs – ar savu odziņu, tāpēc viņi mani arvien nebeidz patīkami pārsteigt.”

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV