Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Zvaigznes satiekas Grandiozajā Radio Galá Ballītē uz Tallink kuģa M/S Romantika

Ilze Zelča, 10.05.2010. 17:24

Pirmā Latviešu Radio Ballīšu tūre kulmināciju sasniegs jau nākamnedēļ grandiozajā Radio Galá Ballītē uz Tallink kuģa M/S Romantika ceļojumā uz Stokholmu. Ceļojums norisināsies no 13. līdz 15. maijam. Tādēļ laimīgie Tallink dāvanu kartes ieguvēji, kā arī visi pārējie ballīšu apmeklētāji un viņu draugi tiek aicināti vēlreiz izbaudīt satriecošo Ballīšu atmosfēru un pievienoties grupai Musiqq, Jenny May, DJ Ellai, Kažam un O!Kartes Akadēmijas studentiem - Laimai Graudai un Ivaram Galiņam kopā ar grupu „Laikā pirms...” - neaizmirstamā kruīza braucienā, lai dejotu līdz pat rītam.
Zvaigznes satiekas Grandiozajā Radio Galá Ballītē uz Tallink kuģa M/S Romantika

Kā visās aizvadītajās ballītēs, arī uz kuģa būs gan autogrāfi, gan fotosesijas ar zvaigznēm, gan konkursi un dejas ar atraktīvo DJ Kasparu Markševicu. Kruīza dalībniekiem būs iespēja iepirkties kuģa veikalos, izbaudīt vakariņas kuģa restorānā, dziedāt karaoki un - pats galvenais – iepazīt mīlestības galvaspilsētu Stokholmu!

Tūres laikā ballītes sasniedza apmeklētības rekordu – Madonā ieradās vairāk nekā 1000 ballēties gribētāju - un savam zvaigžņu pulkam piepulcināja arī jaunos un talantīgos LNT šova O!Kartes Akadēmija studentus – Laimu Graudu un Ivaru Galiņu, kas viesus pārsteidza ar atraktīvu dziedājumu un lielisku šovu!

Lielā interese un aicinājumi no citām Latvijas pilsētām mudinājuši ballīšu rīkotājus – Mikrofona Ierakstus un Latviešu Radio – apsvērt iespēju Radio Ballīšu tūri turpināt arī vasarā un apceļot brīvdabas estrādes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV