Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā-bārā "Ofiss" notiks sarīkojums "Diamonds Night"

Klubs-bārs "Ofiss", 11.05.2010. 12:45

Piektdien, 14.maijā, plkst. 22:00 klubs-bārs "Ofiss" aicina uz pasākumu sērijas „Kandi`licious nights” trešo sērijas ballīti "Diamonds Night". Šoreiz ir gaidāmi viesu DJ seti no DJ Anitta Smith / Flyingmice un NS / Ofiss Club, kā arī deju šovs no „Diamonds Dance Project”.
Klubā-bārā "Ofiss" notiks sarīkojums "Diamonds Night"

Šis unikālais projekts ietver sevī karstu ballīšu sēriju, kas norisināsies naktsklubā „Ofiss” katru nedēļu. Projekta idejas ir pulcēt tādus slavenus leibla kā „Hed Kandi” un „Fierece Angel” piekritējus, kā arī radīt attiecīgu atmosfēru klubā. Deju mūzikas formāts priecē ar spilgtām vokālām performancēm, izteiktiem instrumentāliem izpildījumiem un patīkamiem ritmiem. Pasākumu ietvaros jūs sagaida daudz pārsteigumu – perkusijas izpildījumi, Go Go meitenes no deju studijas „Agressive”, sieviešu veļas modes skates, kā arī daudz pārsteigumu, kas palīdzes radīt klubā saulainu un pozitīvu noskaņu.

"Kandi`licious nights" pasākumos jūs priecēs viens no šī projekta rezidentiem, kā arī idejas autoriem – DJ T, kas ir ļoti liels šī deju mūzikas žanra piekritējs. ( http://www.djtop.lv/dj/t )

Vairāk informācijas meklējiet kluba mājaslapā – http://www.clubofiss.lv


Mūs atbalsta: Klubs „Ofiss”, "Global DJ Project", "Agressive", "Jagermeister"


Mūs Informē: draugiem.lv, nightlife.lv, eayget.lv, 1188.lv, LMK - Latvijas Mūzikas Kanāls


http://www.clubofiss.lv
http://www.globaldjproject.draugiem.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV