Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā “Depo” gaidāma elektronika no Spānijas, Igaunijas un gotisks disko no Japānas

Depo, 12.05.2010. 09:03

Šonedēļ klubā “DEPO” gaidāma liela ārzemju mūziķu koncentrācija. Bez jau notikušā Francijas Celeste, Krievijas REKA, Baltkrievijas You Are In My September koncerta otrdien un piektdien, 14. maijā, gaidāmā postroka grupu koncerta ar Somijas Locomotora dalību vēl paredzēti divi koncerti ar ārzemju viesu dalību.
Klubā “Depo” gaidāma elektronika no Spānijas, Igaunijas un gotisks disko no Japānas

Trešdien, 12. maijā, notiks elektroniskās mūzikas pasākums, kurā kopā ar vietējiem skaņu eksperimentētājiem Puse H, Puse W uzstāsies arī Spānijas mūziķis Cristian Subira ar savu projektu Summer Recreation Camp un Igaunijas projekts Leitmotiv Limbo. No Spānijas viesa, kurš ir aktīvs Barselonas underground mūzikas scēnas dalībnieks sagaidāmas ambientas, psihodēliskas, pasaules ritmu ietekmētas rāmas skaņu gleznas, līdzīga rakstura uzstāšanās gaidāma arī no Igaunijas projekta, kura varētu būt mazliet vairāk eksperimentāla.

Interesanta muzikāla pieredze sagaidāma sestdien, 15. maijā, kad DEPO uzstāsies grupa Ant1nett no Japānas. Grupa, kura darbojas jau no 2003. gada sevi piesaka kā gotiskā roka stilistikā muzicējošu, tomēr, noklausoties muzikālo materiālu un noskatoties tās Berlīnes koncerta video, iespaids paliek savādāks. Gotiskai scēnai var pieskaitīt dziesmu tekstus, par ko liecina jau to nosaukumi „Lucifer”, „Sex for you”, „Adolf in The mirror”, „1945” un tamlīdzīgi, tāpat scēnai var pieskaitīt rūpīgā piedomāšana pie grupas tēla, te neizpaliek krāšņi tērpi, daudz grima, rotaļas ar androgēniem tēliem. Toties mūzika ir nākusi pavisam no cita lauciņa, te atradīsiet neuzbāzīgu elektroniku, maigas ģitāras un kaislīgu vokālu, stilistiski to varētu pieskaitīt gan šlāgerim, gan disco, gan pop. Šķiet, šādu mūziku var dzirdēt japāņu multenēs, īpašu šarmu piešķir japāņu valoda, kurā dziesmas tiek izpildītas. Labu ieskatu tam, ko variet sagaidī koncertā, sniedz dziesmas Lucifer video - http://www.youtube.com/watch?v=SGd9EgJwLDg&feature=player_embedded .
 
Trešdien, 12.05.
SUMMER RECREATION CAMP (Spānija - elektronika/ new age)
http://www.myspace.com/summerrecreationcamp
+ 1/2H 1/2W
http://www.myspace.com/pusehpusew
http://www.draugiem.lv/pusehpusew
http://www.last.fm/music/1/2H+1/2W
LEITMOTIV LIMBO (Igaunija)
http://www.myspace.com/leitmotivlimbo
Ieeja Brīva
 
Sestdien, 15.05.
POP GOES THE WORLD
Ant1nett (RUNA 1945) (Japāna – gothic/ indie/ disco)
http://www.myspace.com/runajapan
http://www.runa1945.us/
+ KRAMPii
http://krampii.lv/
http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=52793
http://www.myspace.com/krampii
http://www.last.fm/music/Krampii
http://freestagetv.lv/index/krampii/0-44
http://twitter.com/krampii
http://www.youtube.com/user/grupakrampii
Ze Sloka
http://draugiem.lv/thesloka CROCODILE STEVE
http://www.myspace.com/crocodilestevemusic 
http://draugiem.lv/cs 
+ mārtiņš
Ieeja 2 Ls, 1 Ls ar flaijeri (drukā no www.klubsdepo.lv)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV