Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“Rūsa” sniegs ceļa maizi motociklistiem

Rocabilly, 12.05.2010. 09:16

Šajā sestdienā, 15. maijā bārs “Rocabilly”, Baznīcas ielā 33, kā spēcinošu ceļa maizi motociklistiem piedāvā roka grupas „Rūsa” koncertu.
“Rūsa” sniegs ceļa maizi motociklistiem

Ikgadējā Super Rally brauciena galamērķis šogad ir Grieķija. Tur pulcēsies motociklisti no visas Eiropas. Satiksies seni draugi un iepazīsies vēl savstarpēji nepazīstamie. Tiks baudīt dabas ainavas, kā arī notiks sacensības. Braucienu iesildīs leģendārā smagā roka grupa „Rūsa”, kuras motoriski liriskās dziesmas ir labi zināmas jau vismaz trīs rokmūzikas klausītāju paaudzēm.

Grupas „Rūsa” solists Viesturs Polikarps: „Motociklistiem gribu novēlēt, lai brauciens izdodas! Lai moči nelūzt un viss ir lieliski!” Vismotorizētākais grupas dalībnieks ir bundzinieks Pauls, taču grupa motociklistiem ir spēlējuši gana bieži, un viņus novērtē kā patiesu un atsaucīgu auditoriju. Raisīt dabiski pozitīvas emocijas ir arī grupas „Rūsa” mērķis: „Man patīk pozitīva enerģija, man nepatīk ļaunums. Tu atnāc uz pasākumu, tu esi atnācis atpūsties!” Viesturs atklāj amizantu novērojumu, grupas „Rūsa” koncertos cilvēki mīl dejot, un dažreiz to dara valša trīs ceturtdaļās.

Izlocīt ķermeni pirms garā ceļa ir noderīgi ne tikai motociklistiem, arī jūs variet pievienoties motorizētās atvadu ballītes svinībām! Ieeja – bez maksas un labas cenas dzērieniem!

www.rocabilly.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV