Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Dobelē noslēgdies sarīkojumu sērija „Spring trip”

Mārcis Eihenbergs, 12.05.2010. 11:29

Piektdien, 21.maijā, Dobeles Ķestermeža estrādē notiks „Spring trip” pasākumu tūres noslēgums. Pasākuma galvenie viesi būs pazīstamie un klubu publikas iemīļotie dīdžeji: DJ Ansis Zvirgzdiņš, DJ Mberg, DJ NuFreak un uzlecošā Latvijas klubu zvaigzne DJ John.e. Sarīkojumu kuplinās arī paši „Spring trip” tūres autori - DJ Edward Grey un DJ Gii-Cue, kuri ne uz brīdi neļaus atslābināties.
Dobelē noslēgdies sarīkojumu sērija „Spring trip”

„Spring trip” - tas ir šī pavasara muzikālais ceļojums pa Latvijas deju klubiem, kurā tika ietverti daudzi muzikālie stili - house, progressive, r’n’b, hip hop, baltimore club, electro un pat trance.

Pasākumā darbosies arī divi fotostendi „Red Bull” un „Klondaika”. Visa pasākuma garumā notiks tiešā translācija no pasākuma vietas, par to rūpesies PARTYDOT, būs arī intervijas ar pasākuma apmeklētājiem. (Video būs skatāms LMK un PARTYDOT mājas lapā http://www.livestream.com/partydot )

Sarīkojuma programmu papildinās arī „SHOW DANCE” skaistā meitenes, kuras ar savu dejošanu spēj iekustināt pat vispasīvākos dejotājus.

Par slāpju remdēšanu un par to, lai visi būtu paēduši, rūpēsies Tex Mex restorāns.

Biļetes cena: 2,50 ls

Atbalsta: Red Bull, Black&Silver Partybus, Partydot, minimax, Klondaika, Tex Mex, Xeny Dance Studio, GOLD BARBELL power sport club, BIG brothers security, austrisauzins.lv, Discomania, studiopage.lv.

Informatīvais atbalsts: www.draugiem.lv , www.easyget.lv, twitter.com, nightlife.lv, EHR Party Service, Dancebox

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV