Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Līvānos norisināsies sarīkojums "F*** ME! I Might Become Famous"

Mārcis Eihenbergs, 12.05.2010. 11:39

Sestdien, 15. maijā, Līvānu klubā „Moonlight” norisināsies pasākumu sērijas „F*** ME! I Might Become Famous!” piektais sarīkojums.
Līvānos norisināsies sarīkojums "F*** ME! I Might Become Famous"

Jau no plkst. 22:00 pasākuma apmeklētājus iesildīs viens no pēdējā laika lielākajiem atklājumiem Latvijas deju mūzikā - Viktor Fox, kurš sevi ir pierādījis kā ļoti talantīgs producents, tāpēc nav lieki jābrīnās, ka viņa skaņdarbi ir sasnieguši tādus pasaules deju mūzikas smagsvarus kā Tiesto un Markus Schulz.

Ap pusnakti un līdz pat rīta gaismai kluba apmeklētājus priecēs pasākumu sērijas idejiskie tēvi – dīdžeji MBerg un Ansis Zvirgzdiņš. MBerg droši var dēvēt par vienu no pieredzējušākajiem Latvijas jaunās paaudzes dīdžejiem, kurš ar saviem miksiem regulāri dzirdams kaimiņvalsts Lietuvas radiostacijā „Power Hit Radio”, kā arī drīzumā laidīs klajā savu pirmo skaņdarbu relīzi uz ASV leibla „L8 Night Records”. Savukārt Anša Zvirgzdiņa vārds ar klubu dzīvi saistītiem cilvēkiem komentārus neprasa – darbojoties kā producents jau vairākus gadus, Ansis ar saviem skaņdarbiem ir atradis dzirdīgas ausis teju vai katrā pasaules nostūrī un guvis atzinību no pasaulē atzītiem dīdžejiem. SAN, Ashley Wallbridge, Flash Brothers un Giuseppe Ottaviani – tie ir tikai daži no māksliniekiem, kas savos setos dod priekšroku šī jaunā producenta skaņdarbiem.

Informē: EHR Party Service, Nightlife.lv

http://twitter.com/fmimbf
http://www.foamkingdom.lv/dj_top?dj=16

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV