Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Latvijas Radio 4 piedāvā komponista Mihaila Afanasjeva koncertu

Ilze Zvaigzne, 12.05.2010. 14:23

15. maijā plkst.19:00 Latvijas Radio 1.studijā notiks Kišiņevas komponista Mihaila Afanasjeva koncerts.

Komponista ieskaņojumi ir īpašā muzikālā formā, kuras atskaņošanā tiek izmantotas jaunas tehniskas metodes. Mihaila Afanasjeva mūzika ietver sarežģītu un plašu skaņu spektra izmantojumu, jo īpaši tembrāli zemu skaņu atskaņojumā. Mūzika tiek atskaņota ar tehniskām iekārtām, kurās ietilpst lielmembrānas akustiskās sistēmas.

Koncerta skatītājiem un klausītājiem būs unikāla iespēja dzirdēt komponista ieskaņojumus, kas radīti, lai atmodinātu cilvēka iekšējo pasauli. Par saviem koncertiem komponists saka: "Manas mākslas specifika slēpjas tajā, ka koncerts nav vizuāls šovs, bet visa nepieciešamā informācija tiek nodota vienīgi ar skaņas palīdzību."

Savukārt savus skatītājus Mihails Afanasjevs raksturo, sakot: "Ir grūti iedalīt kādā konkrētā kategorijā skatītājus, kurus aizrauj mana radošā darba pieredze. Acīmredzot tie ir cilvēki, kuri meklē atbildes sevī un šajos meklējumos mēģina saprast un izmainīt sevi."

Gaidāmais Mihaila Afanasjeva koncerts ir lieliska iespēja iegūt sirdsmieru un garīgo līdzsvaru, rast palīdzību meditācijā, atklāt jauno sevī, kā arī sajust skaņas spēju pārraidīt pozitīvo enerģiju. Komponists pats arī komentēs visus darbus, kas šajā vakarā tiks atskaņoti.

Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV