Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubs „Melnā Piektdiena” svinēs četru gadu jubileju

Valdis Bērzvads, 12.05.2010. 16:44

Šopiektdien, 14.maijā, jubilejas pasākuma ietvaros kluba viesiem uzstāsies grupas “Preternatural”, “Heaven Grey”, “Coldflame” un “Snobrand”, kā arī paredzēta  jaunas alus šķirnes - „Melnā Piektdiena” prezentācija, kluba interjeru atsvaidzinošas galerijas - vairāk kā 70 LV koncertos spēlējušo grupu foto un autogrāfu ekspozīcija, kā arī citi jubilejas pārsteigumi. Grupu uzstāšanās starplaikos kluba apmeklētājus izklaidēs kluba dīdžeji.
Klubs „Melnā Piektdiena” svinēs četru gadu jubileju

„Melnās Piektdienas”  četru pastāvēšanas gadu laikā klubā uzstājušās daudz alternative, rock, metal un industrial mūzikas zvaigznes, kā Type o Negative, Kreator, Overkill, Samael, Napalm Death, Real Big Fish,  Cannibal Corpse, Parkway Drive,  Hocico, Diary of Dreams un daudzi citi pasaules līmeņa mūziķi.

Katru gadu klubā notiek Latvijas metal mūzikas jauno grupu konkurss „Fresh Blood”, festivāls „Melnā Piektdiena” un jaunieviestā Latvijas metal mūzikas gada Balva.

Jau otro gadu pēc kārtas „Melnā Piektdiena” būs arī festivāla Metalshow Open Air mājvieta.

14. maijā klubs apmeklētājiem būs atvērts no pl. 20.00, ieejas biļete maksās vienu latu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV