Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Viktor Fox un 7Blanche piedāvā jaunus skaņdarbus

Andre Crash, 13.05.2010. 10:50

Pēc neilgas atelpas Latvijas Elektroniskās Deju Mūzikas leibls „Latex Records” nāk klajā ar jaunumiem Progressive House stilu cienītājiem. Šoreiz tās ir uzreiz divas svaigas relīzes no talantīgajiem „jaunās skolas” producentiem Viktor Fox un 7Blanche.
Viktor Fox un 7Blanche piedāvā jaunus skaņdarbus

Viktor Fox, neskatoties uz savu neilgas producēšanas pieredzi, ir stabili pieteicis sevi kā vienu no aktīvākajiem Latvijas Progressive House mūzikas producentiem, izlaižot vairākus skaņdarbus šo stilu pārstāvošajosasaules ierakstu leiblos - Loco Label, Ooze, L8-Night Recs., Parachute (Fektive Recs.). „Sun/Moon EP” ir viņa sestā relīze, kura šoreiz ir iznākusi uz „Latex Records”.

Savukārt „7Blanche” ir projekta „Tasty Soundz” dalībnieka „Dj Alias” pseidonīms, zem kura viņš darbojas solo statusā. Šīs ir viņa otrais izdotais skaņdarbs ar nosaukumu „Dynamite”, bez oriģinālās versijas tajā iekļauts remiks no Lielbritānijas dueta „Donairs” un eksotiskās Tunisijas mūziķa „Zoux”.

Patlaban abas relīzes ir guvušas atbalstu no sekojošiem pasaules līmeņa mūziķiem - MC Flipside, Miss Nine, Peter Gelderblom, Flash Brothers, Stupid Fresh, un citiem.

Skaņdarbus ir iespējams noklausīties un iegādāties vadoties pēc adresēm:

https://www.beatport.com/en-US/html/content/release/detail/239428/Sun_Moon_EP
https://www.beatport.com/en-US/html/content/release/detail/242748/Dynamite

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV