Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Andrejsalā norisināsies “Amber Muse Gathering” ballīte

Bogdan Taran, 13.05.2010. 13:48

21.maijā plkst. 22:00 klubā First Dacha telpās Andrejsalā notiks pasākums "Amber Muse Gathering", kas paturpinās pirms diviem mēnešiem notikušās ballītes jautrā noskaņojuma tradīciju. Klubā, kura vide atgādina slaveno Berlīnes Bar 25, mūziku spēlēs Bogdan Taran, Solid DJ Team, ZaZzy un Max Lomov, bet telpas vizualizāciju radīs projekta CBETOMUSIC dalībnieki.
Andrejsalā norisināsies “Amber Muse Gathering” ballīte

Kopš 2004.gada par galveno skaņuierakstu kompānijas Amber Muse pasākumu iemeslu vienmēr ir bijis jauno singlu izdošana. Ballītes tik ļoti bija iepatikušās Rīgas klubu apmeklētājiem, ka pēc katra pasākuma viņi prasīja vēl un vēl. Šī gada martā bārā KID notikušais "Amber Muse Spring Gathering" pavasara pasākums no jauna atklāja tusētāju kaislīgo vēlmi pēc jautrām un mājīgam ballītem. Šo vēlmi viņi varēs piepildīt 21.maijā Andrejsalā pasākumā "Amber Muse Gathering".

Muzikālās plūsmas vadīs dīdžejs Bogdan Taran, Solid DJ Team (LP un Reno Grīnbergs), ZaZzy un Max Lomov. Viesu acis priecēs divi vizualizāciju meistari no CBETOMUSIC, kuri realizē savu redzējumu pavisam atšķirīgāk, nekā citi vizuālie mākslinieki Latvijā.

Ballīte notiks kluba First Dacha telpās (Andrejostas ielā 4) vēl pirms oficiālās sezonas atklāšanas un regulāro pasākumu starta šajā izklaides vietā. Apmeklētāju rīcībā būs ne tikai deju placis iekštelpās, bet arī plašā terase, kas atrodas ūdens tuvumā.

Tikt uz "Amber Muse Gathering" pasākumu var pierakstoties viesu sarakstā: sūtiet savu vārdu un uzvārdu uz e-pastu info@ambermuse.com. Pie ieejas darbosies face-control.

Datums: 21.maijs
Pasākums: Amber Muse Gathering
Vieta: kluba First Dacha telpas (Andrejostas 4, Andrejsala)
DJs: Bogdan Taran, Solid DJ Team, ZaZzy, Max Lomov
Visualisation: CBETOMUSIC
Sākums: 22:00
Ieeja: bezmaksas pēc viesu saraksta vai ar ielūgūmiem. Lai iekļūtu viesu sarakstā, sūti savu vārdu un uzvārdu uz e-pastu info@ambermuse.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV