Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Klubs “Post club” aicina uz Lidostu

Viktors Bukults, 14.05.2010. 09:46

Sestdiena, 15. maijā, Jelgavas Post Club aicina uz nākamo POST SPECIAL pasākumu, kuram dots nosaukums – Lidosta. Pasākuma apmeklētājus sagaidīs ne tikai dzīvas stjuartes,  īsts lidostas noformējums un salona Donna Bella frizieru šovs. Kluba lielajā zālē līdzās kluba rezidentam Dj Nu Freak sagaidāms īpašais viesis. Par galveno viesi kluba mazajā kļūs DJ AL DEE.
Klubs “Post club” aicina uz Lidostu

Kā īpašais viesis kluba mazajā zālē būs DJ AL DEE. Gadu garumā Aldee ir bijis rezidents lielākajos un populārākajos Latvijas klubus un bāros kā: Essential, Nautilus, Sarkans, Pupu Lounge, Dizzi, Zen, Pulkvedis u.c. Kā arī gadu garumā ņēmis dalību vairākos desmitos Privāto, Tematisko, Prezentāciju un Izstāžu pasākumos, Baltijas valstu teritorijā! Vairāku gadu garumā Aldee ir piedalījies Valsts Lielākajos Festivālos, kā: Baltic Beach Party, Moonlight Party, Essential Knockout, Kā arī 2 gadus pēc kārtas Sensation White, kā arī Krievijas Ibizā Kazantip! Aldee, ir uzstājies arī uz starptautiskām skatuvēm, pasākumos – klubos valstīs kā: Slovenia, Zviedrija, Krievija, Ukraina, Baltkrievija, Lietuva, Igaunija!

Pasākumu mazajā zālē ievadīs un noslēgs John E, jeb īstajā vārdā Jānis Miezītis – viens no perspektīvākajiem jaunās paaudzes dīdžejiem. Savas dīdžeja gaitas sāka jau 2005. gadā, būdams toreiz 16. gadus vecs. Jau pēc diviem dīdžejošanas gadiem John. E ne tikai uzstājas Jelgavas klubos, bet arī populārajā elektroniskās mūzikas festivālā Sintētiskā Sirdsapziņa (2006), kuram seko virkne lielākas publicitātes pasākumu, kā Jelgavas Studentu Dienas, Post Land Milkshake, Kazantip Republic Baltic Embassy, Monster House, uc. 2009. gadā viņš darbojās kā rezidents Jelgavas klubā Tonuss, bet 2009. gada nogalē kļūst par Jelgavas jaunā kluba ”Post Club” rezidentu. John. E kopā ar Dj Nufreak sastāda spēcīgāko DJ tandēmu Jelgavā un tās reģionā.

Visiem apmeklētājiem tiks dota iespēja iejusties lidostas gaisotnē. Post Airlines sāks savu lidojumu jau no plkst 22.00 Raiņa ielā 14,  Jelgavā un turpinās līdz pat agrai rīta gaismai. Šis būs jau trešais POST SPECIAL pasākums. Pimajos divos uzstājās starptautiska mēroga Baltijas klubu zvaigznes – Dave Storm un Marius Ivanoff!

Meklējiet īpašos Post Special ielūgumus pilsētā un apmeklējiet POST AIRLINES pasākumus par brīvu!!


http://www.facebook.com/postclub
http://www.facebook.com/djaldee
http://www.myspace.com/deejayaldee
http://twitter.com/DjAldee
http://www.soundcloud.com/aldee
http://djtop.lv/dj/johne/
http://twitter.com/john_em

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV