Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Goran Gora and "The Yrs" uzstāsies “Artelī”

Antra Feldmane, 17.05.2010. 11:08

20. maijā klubā “Artelis-gandrīz teātris” uzstāsies Goran Gora and "The Yrs". Koncerts būs īpašs ar to, ka šī būs pirmā dziesminieka un viņa domubiedru uzstāšanās  šajā vietā, kā arī ar to, ka pāris dienas vēlāk – 24.maijā – tiks izdots Goran Gora otrais studijas albums “Mystyrys Yrs”.
Goran Gora and "The Yrs" uzstāsies “Artelī”

Koncertā skanēs dziesmas no abiem albumiem, taču jāatzīst, ka šī ir viena no retajām iespējām dzirdēt Goran Gora pirmā studijas albuma “JetLag” materiālu, jo pēc jaunā albuma izdošanas paredzēts radikāli nomainīt koncertu programmu, aizstājot jau dzirdētās dziesmas ar jaunā albuma materiālu.

Sadarbībā ar portālu www.orb.lv un “POSITIVUS festivālu”, tiks uzsākta jauna akcija – šīs nedēļas garumā katru dienu portālā, Positivus Festivāla bloga radio, noklausīšanās režīmā tiks pievienota viena dziesma, lai ļautu klausītājiem dzirdēt jaunā albuma materiālu vēl pirms tā izdošanas.

Biļetes uz koncertu “Artelī” var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs vai internetā: www.bilesuparadize.lv.

Positivus Festivāla ORB radio: http://positivus.orb.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV