Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Šīs nedēļas aktivitātes bārā “Rock 'n' Riga”

Mārtiņš Zviedris, 17.05.2010. 14:38

Šonedēļ bārā “Rock 'n' Riga” norisināsies džemsesija ar “Schecter “ ģitārām, turpinās jauno rokkolektīvu “Garāžas dueļu” ceturtdaļfināls, muzicsēs grupas “Toms Londons” un “Sandtrout”

Šīs nedēļas muzikālās norises “Rock 'n' Riga” sākas trešdienas, 19. maija, vakarā pulksten 21 – ar pirmo ikmēneša džemsesiju. Šoreiz sesijas dalībnieki varēs izmēģināt “The Cure”, “Type O Negative”, Pītera Mērfija, “The Misfits” un citu atzītu mākslinieku iecienītās “Schecter” ģitāras. Uz azartisku džemu kopā ar deviņdesmito gadu sākuma pazīstamās hādroka apvienības “Nulles cikls” solistu Šekspīru, grupu “Apēdājs” un citiem laipni aicināts gan ikviens ģitārists un basģitasrists, kas pēc sirds patikas varēs paša rokām izmēģināt visas vakara galveno instrumentu iespējas, gan bundzinieki un vokālisti, lai nodrošinātu kopimprovizācijas pilnskanību. Tos, kas dalību sesijā būs pieteikuši e-pastā jam@rocknriga.lv, dāvanā gaida mazs darba komplekts no “Dunlop”!
 
Ceturtdien, 20. maijā, “Led Zeppelin” laikmeta noskaņās atgriezties aicinās “Toms Londons”.

Piektdien, 21. maijā, stoner rock un citiem raupju ģitārakordu cirtieniem, pārgalvīgiem solouzbrukumiem un nesamierināmiem kaujassaucieniem apmainīsies “Garāžas dueļu” ceturtdaļfināla dalībnieki grupas “Pūķa gars” un “Kief”.

Sestdien, 22. maijā, ieskatu debijas minialbumā “Reach The Absolute” sniegs melodiskā metalcore grupa “Sandtrout”.

Koncertu sākums – pulksten 23, ieeja, kā vienmēr Rock 'n' Riga, – bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV