Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā “Depo” uzstāsies “Knalpot”, “Kriegopfer” un citi

Depo, 17.05.2010. 17:35

Otrdien, 18. maijā, klubā “DEPO” kopā ar vietējām grupām Streets of Sex, Beyond the Borders, Kriegopfer uzstāsies eksperimentāls duets no Amsterdamas Knalpot.
Klubā “Depo” uzstāsies “Knalpot”, “Kriegopfer” un citi

Knalpot ir bundzinieka un taustiņinstrumentālista, ģitārista projekts, kas pastāv tikai nedaudz ilgāk kā 2 gadus. Neskatoties uz projekta jaunumu, tas jau spējis iegūt slavu kā viens no interesantākajiem Nīderlandes jaunajiem projektiem un kļuvis par daudzu eklektisku festivālu „šis noteikti jāredz” viesi. Duets savā mūzikā nesmādē neko no džeza līdz punk un no elektro līdz funk, to grūti iedalīt kaut kādā konkrētā stilā, bet salīdzinājumam var piesaukt citus līdzīgus eksperimentētāju, trokšņotāju duetus – Japandroids, No Age, Talibam. Kāds kritiķis bilst, ka „KNALPOT skan kā motociklu sacīkstes starp Radiohead, Clark and Squarepusher”, cits, ka ”viņu skaņa ir kā Rune Grammofon un Warp grupu hibrīds – trokšņi no Supersilent, punk no MoHa, matemātiskums no Battles, elektronika no Pivot.”

Koncertu noteikti ir vērts apmeklēt arī, lai redzētu KRIEGOPFER. Šo lielisko grupu, kura teju vienīgā Latvijā vēl spēlē HC enerģijas pilnu rokenrolu, ir piemeklējis daudzām šejienes grupām līdzīgs liktenis – ir problemātiska tās pastāvēšana, jo darba meklējumos dzimteni pametis viens no dalībniekiem. Koncerts DEPO ir ekskluzīvs gadījums, jo grupas ģitārists dzimtene ieskrējis tikai uz pāris dienām.
 
Otrdien, 18.05.
KNALPOT (Nīderlande – elektriski roka eksperimenti)
http://www.myspace.com/knalpot
+ DJ Juha (Nīderlande - Viral Radio)
http://www.myspace.com/audioculture
+ STREETS OF SEX
http://www.myspace.com/streetsofsexband
http://draugiem.lv/streetsofsex BEYOND THE BORDERS
http://www.myspace.com/beyondtheborderz
http://www.pprec.times.lv
http://www.last.fm/music/Beyond+the+Borders
KriegOPFer - viens no retajiem koncertiem, izmantojot apstākli, kad dzimtenē ir visi grupas dalībnieki
http://draugiem.lv/kriegopfer Ieeja 2 Ls, 1 Ls ar flaijeri (drukā no www.klubsdepo.lv)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV