Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Smiltenē maija beigās notiks brīvdabas festivāls "Tepat ir labi"

Jānis Vērzemnieks, 18.05.2010. 12:20

Festivāls “Tepat ir labi” norisināsies notiks 28.-30. maijā atpūtas kompleksā “Kalbakas”, informē sarīkojuma organizatori.
Smiltenē maija beigās notiks brīvdabas festivāls "Tepat ir labi"

Festivālā piedalīsies Latvijas un arī tuvāko ārvalstu grupas, to vidū THUrsday 12th, Bleek no Zviedrijas, Frailty, Jospeh Inch no Igaunijas, ORĶ, Ghetto Zloba, In The Box, Cacophonics, Ambrosia, Side Of Pain, PND, San Deville, Heavens Playground, StoneStreet, Melanna, The Next Ones, Neprodukts, Martas Asinis, S.T.M - Suffocate The Mediocrity, Toria, Dislocation, Dehydrated Goat, Čuguna Radiators, Subvert Dystopia, katra., Dream For Eternity, Marmöri, SKApis.

Festivālā būs ne vien redzama dažādu grupu uzstāšanās, bet tiks arī kurināti ugunskuri, notiks futbola, volejbola sacensības, kā arī dažādas atrakcijas. Pasākumā būs arī Oldschool telts "SuperMario: Jump OR Die", mini tuc-tuc "DJ skatuve", akustiskās nakts platforma "Sapņu Kinō".

Pasākuma rīkotāji ir Smiltene Alternative, kas ir Smiltenes jauniešu iniciatīvu komūna ar Robertu Vanagu priekšgalā. Grupa organizējot alternatīvās mūzikas koncertus. Tā pirmo reizi sevi
parādījusi 2009.gada 24.aprīlī ar koncertu Smiltene-Alternative, vēlāk sekoja Smiltene Alternative 2, Rūtainā Nakts Smiltenē, Zaļā Balle.

Vairāk informācijas:
http://www.myspace.com/smiltenealternative

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV