Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Dobelē notiks ”Spring trip„ tūres noslēguma pasākums

Austris Auziņš, 18.05.2010. 15:09

Piektdien, 21.maijā, Dobeles Ķestermeža estrādē notiks „Spring trip” pasākumu tūres noslēgums. Sākums plkst. 22:00.
Dobelē notiks ”Spring trip„ tūres noslēguma pasākums

Pasākuma galvenie viesi būs pazīstamie un klubu publikas iemīļotie dīdžeji: DJ Ansis Zvirgzdiņš, DJ Mberg, DJ NuFreak un uzlecošā Latvijas klubu zvaigzne DJ John.e. Neiztikt bez pašiem „Spring trip” tūres autoriem DJ Edward Grey un DJ Gii-Cue, kuri ar savu mūziku ne uz brīdi neļaus atslābināties.

„Spring trip”  ir šī pavasara muzikālais ceļojums pa Latvijas deju klubiem, kurā tika ietverti daudzi muzikālie stili - house, progressive, r’n’b, hip hop, baltimore club, electro un pat trance.

Pasākumā darbosies divi fotostendi. Ikvienam pasākuma apmeklētājam būs iespējams nobildēties pie fotostendiem un saņemt patiešām kvalitatīvas fotogrāfijas.

PARTYDOT rūpēsies par intervijām ar pasākuma apmeklētājiem, ko vēlāk varēs aplūkot mājas lapā http://www.livestream.com/partydot.

Sarīkojumu kulpinās arī „Show Dance” meitenes. Darbosies arī Tex Mex restorāns.

Biļetes cena: 2,50 ls

Atbalsta: Red Bull, Black&Silver Partybus, Partydot, minimax, Klondaika, Tex Mex, Xeny Dance Studio, GOLD BARBELL power sport club, BIG brothers security, austrisauzins.lv, Discomania, studiopage.lv.

Informatīvais atbalsts: www.draugiem.lv , www.easyget.lv, twitter.com, nightlife.lv, EHR Party Service.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV