Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Restorānā "Barons" koncertēs grupa "Keksi"

Klubs Barons, 18.05.2010. 16:08

Piektdien, 28.maijā, pl.21:00 restorānā „BARONS”, Kr.Barona ielā 108, uzstāsies grupa “Keksi” un Aļģirdas Šuminskas jautrajā koncerttūres programmā.
Restorānā "Barons" koncertēs grupa "Keksi"

Kārtīgs rokenrols, enerģija, jautrība – tas izklausās pēc vērtīgi pavadīta vakara! Īsi pēc savas pirmās, sajūtām un ovācijām bagātās Latvijas koncerttūres noslēgšanas Keksi un amizantais lietuvietis Aļģirdas Šuminskas turpinās aizraut skatītājus - te pūtēji vienotā deju solī izstaigās skatītāju zāli, te pianists ar kājām iemēģinās klavieru taustiņu izturību un Muravejs uzspēlēs kontrabasu jāteniski, tam visam pa vidu Aļģirdas ar izteiksmīgām kustībām spēs uzjautrināt katru.

Restorānā „Barons” koncertu apmeklētāji tiek būtiski iesaistīti priekšnesumā, jo galdiņi ir izvietoti pie pašas skatuves. Un „Keksi” ir tik patiesi, viegli un pārliecinoši, ka rodas dabiska vēlme būt kopā ar viņiem, pēc iespējas tuvāk. Nāc, izbaudi garšīgas vakariņas draugu lokā vai divatā, aizraujošu koncertu un vienkārši lielsiki atpūties! Tas būs vakars, par kuru vēl ilgi būs prieks atcerēties – to garantē Keksi un Aļgirdas Šuminskas!
   
Ieskaties: http://www.keksi.lv/web/?content=44&video=13
   
Ieejas biļetes 4Ls www.bilesuserviss.lv vai koncerta vakarā restorānā „Barons”

Galdiņu un sēdvietu skaits diemžēl ierobežots, tāpēc piedāvājam rezervēt labākās vietas jau laikus 67298462, 29210201.

www.baronsrestorans.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV