Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupa „Predict” atzīmēs sešu gadu dzimšanas dienu LMA Studentu klubā

Elīna Korne, 19.05.2010. 11:34

Piektdien, 21. maijā, no plkst. 21:00 LMA Studentu klubā grupa „Predict” svinēs dzimšanas dienu. Šajā vakarā uzstāsies arī viesmūziķi „Sirius”, „The Snips”, „12,99”, „Gradiola”, „Позиция №ль”, Evilena Protektore no grupas „Dandelion wine”, „33 Land” un „Amber Icons”.
Grupa „Predict” atzīmēs sešu gadu dzimšanas dienu LMA Studentu klubā

Grupa „Predict” radās 2004. gada pavasarī, apvienojoties četriem jauniešiem. Lai arī sākumā izpildītās mūzikas virziens bijis pop/ rock, muzikāli augot un attīstoties katram individuāli, mainījies arī grupas mūzikas stils. „Predict” enerģiju un neizsakāmo spēlēt prieku vislabāk var novērot tieši koncertos, kad emociju spektrs un spēks ir tik liels, lai vienaldzīgu neatstātu nevienu.

Grupu „Predict” sestajā dzimšanas dienā muzikāli sveiks arī draugu grupas – „Sirius”, „The Snips”, „12,99”, „Gradiola”, „Позиция №ль”, „33 Land”, „Amber Icons”, kā arī Evilena Protektore no grupas „Dandelion wine”.

Starp grupām dejas gādās Dj Chill.
Ieeja klubā no plkst. 21:00, skatuve no plkst. 22:00
Ieejas maksa: 1,00 Ls

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV