Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Dianas Moon jaunā dziesma “Iron Man” iekļuvusi Radio SWH Top 20

Valdis Tilgalis, 20.05.2010. 11:08

Šobrīd dziedātājas Dianas Moon jaunā dziesma “Iron Man” atrodas 10. pozīcijā Radio SWH Top 20.
Dianas Moon jaunā dziesma “Iron Man” iekļuvusi Radio SWH Top 20

Dziedātājas Diana Moon jaunā dziesma atrodas Radio SWH Top 20 augstajā 10. pozīcijā. “Iron Man” dziesma Top 20, kas ir šī brīža pieprasītāko dziesmu tops Latvijā,  atrodas divas nedēļas un kopš pagājušās nedēļas ir pavirzījusies uz augšu par astoņām pozīcijām, kas priekš pašmāju jauno dziedātāju dziesmām ir ļoti straujš kāpums. „Esmu pozitīvā nozīmē pārsteigta un priecīga, ka klausītājiem patīk šī dziesma. Paldies visiem, kas šo dziesmu atbalsta Radio SWH Top 20. Man pašai šī dziesma nozīmē ļoti daudz, jo dziesmas stāsts ir balstīts uz manu personīgo emocionālo pieredzi, tāpēc, jo īpaši, priecē tas, ka tā uzrunā un iedvesmo klausītājus. Atļaujos teikt, ka dziesma iedvesmo, jo esmu saņēmusi vairākas šāda veida atsauksmes no klausītājiem un pat mākslas darbu, kas tika izstrādāts šo dziesmu klausoties. Apziņa, ka mūzika dod radošo enerģiju klausītājiem, motivē ik vienu dziesmu autoru  un dziedātāju radīt  arvien jaunus skaņdarbus,” stāsta dziedātāja.

Komponists un dziedātājs Niks Matvejevs atzīst: „Katrā dziesmā ir jābūt "pipariņam" un “Iron Man” dziesmā tāds ir! Šīs dziesmas „pipariņš” slēpjas nestandarta harmoniskajā risinājumā un piedziedājuma garajās notīs, kas labi kontrastē ar panta meldiņu. “Iron Man” dziesma pierāda to, ka ne visiem skaņdarbiem ir jābūt vienotajā dejas ritmā, bet gan ar niansēm un dažādām atkāpēm. Mūzikai ir jābūt dzīvajā!”

Dianas Moon jaunajai dziesmai “Iron Man” tiek veidots videoklips, kas maija beigās tiks prezentēts svinīgā vēl konceptuāli nebijušā veidā un pēc tam būs skatāms gan mūzikas televīzijās, gan interneta vietnēs.

Dziesma “Iron Man” ir dzirdama arī citās Latvijas radiostacijās: Radio SWH, Kurzemes Radio, Radio Trīs, Valmieras Radio, Rietumu Radio un Radio Progressive frekvencēs.

Dziesmu “Iron Man” var iegādāties http://www.platforma.lv/player/music/diana_moon/, kā arī http://www.doremi.lv/index.php?genre=5&artist=852&album=1345&show_album=1 .

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV