Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“Musiqq” piedāvā jaunu dziesmu un video (+VIDEO)

Guntars Račs, 21.05.2010. 09:40

Grupa “Musiqq”, kas ir vieni no veiksmīgākajiem šī brīža popmūzikas māksliniekiem Latvijā, piedāvā nu jau ceturto singlu no sava debijas albuma “Šī ir tikai mūzika”.
“Musiqq” piedāvā jaunu dziesmu un video (+VIDEO)

Jaunā dziesma “ No 10-10” albumā ir atrodama pilnā versijā, taču radiostaciju vajadzībām, dziesmā ir veiktas nelielas teksta korekcijas. Dziesmas autors ir grupas muzikālais līderis Marats Ogļezņevs, kura kontā ir arī grupas neticami veiksmīgie singli “Klimata kontrole”, “Abrakadabra” un “Dzimšanas diena”. Viņš ir arī jaunā singla videoversijas autors un veidotājs.

Dziesmas video varat noskatīties šeit.


Viss liecina par to, ka arī šī dziesma pavisam drīz varētu kļūt par radio un arī mūzikas klubu grāvēju. Drīzumā plānoti arī vairāki dziesmas remiksi.

Viss grupas jaunais albums “Šī ir tikai mūzika” ir pieejams lejupielādei portālā Doremi.lv, bet CD versijā pasūtāms kompānijas Mikrofona ieraksti mājas lapā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV