Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Ivo Grīsniņš-Grīslis piedāvā jaunu singlu

Juris Millers, 21.05.2010. 11:02 | komentāri (1)

Starptautiskā “Eirovīzijas” dziesmu konkursa priekšvakarā Latvijas “Eirovīzijas” superfināla dalībnieks – dziedātājs Ivo Grīsniņš-Grīslis piedāvā jaunu skaņdarbu “Cik zemu kritīs”.
Ivo Grīsniņš-Grīslis piedāvā jaunu singlu

Dziesmas “Cik zemu kritīs” mūsikas un teksta autors ir pats dziedātājs, kurš par savu jauno radiosinglu saka: “Šis ir laiks, kad katram un ikvienam no mums ir nepieciešams vairāk gaismas un vairāk gaisa. Šī dziesma ir par cerību un apņemšanos, kas ir vajadzīga katram, kurš vēlas celties un pierādīt sevi.”

Jaunās kompozīcijas tapšanā savu palīdzību sniedza arī mūziķis Ingars Viļums, ar kuru kopasadarbībā Ivo jau vairākkārt ir veiksmīgi piedalījies “Eirovīzijas” dziesmu konkursā. Jāatgādina, ka Ivo iepriekšējais radiosingls – “Ugunīm zvaigžņotā” izpelnījās mūzikas ekspertu atzinību un kļuva par vienu no mūsdienu patriotiskākajām dziesmām.

Skaņdarbu “Cik zemu kritīs” iespējams lejuplādēt www.doremi.lv un www.platforma.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV