Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā “Nabaklab” koncertēs grupas „Alis P” un „S.I.L.S.”

Edgars Āboliņš, 21.05.2010. 13:02

Piektdien, 28. maijā, uz kluba „Nabaklab” skatuves savā dzimšanas dienā kāps Gundars Rullis ar savu grupu „Alis P”, kā arī grupa „S.I.L.S.”, kuriem šis ir pagaidām vienīgais klubu koncerts pēc vairāk kā gada pauzes.
Klubā “Nabaklab” koncertēs grupas „Alis P” un „S.I.L.S.”

Grupa „Alis P” radās 1979. gadā Zviedrijā, kad kopā muzicēt sāka trimdas latvieši Gundars Rullis un Māris Rozenbahs, taču šobrīd „Alis P” darbojas kā Gundara Ruļļa soloprojekts, uz koncertiem pieaicinot vairākus profesionālus mūziķus. 2008. gadā „Alis P” izdeva savu otro albumu – vairāk kā 20 gadus pēc pirmā albuma „Alis iet pastaigāt” iznākšanas, uz ierakstiem pieaicinot tādus Latvijā pazīstamus mūziķus kā Juri Kaukuli, Valtu Pūci un citus.
   
Piektdienas koncerts noteikti būs īpašs ar to, ka tiks svinēta paša Gundara dzimšanas diena, ko viņš nolēmis atzīmēt uz skatuves.

Kā pirmie uz skatuves kāps Rīgas grupa „S.I.L.S.”, kas pirms vairāk kā gada paziņoja par savas koncertdarbības apturēšanu, taču tagad ir nolēmuši apvienoties un sniegt pirmo koncertu šajā pavasarī pirms uzstāšanās kādā no vasaras festivāliem.

Pasākuma sākums 21:00, koncerts sāksies ap 23:00. Ieejas maksa – 3 lati. Lētāk – www.bezrindas.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV