Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Bārā “Greenwood” muzicēs grupa “Headline”

Rita Kaže, 21.05.2010. 13:45 | komentāri (1)

Piektdien, 21. maijā, bārā “Greenwood” skatuves dēļus pulēs ex Fame dalībnieki Lauris Busulis un Mārcis Rēdmanis, kas apvienojuši spēkus jaunā projektā „Headline”.
Bārā “Greenwood” muzicēs grupa “Headline”

Mūzikas laukā puiši nav iesācēji – Mārcis ir absolvējis Kandavas mūzikas skolu, spēlējis Limbažu akordeonistu orķestrī, kā arī piedalījies dažados koncertos un festivālos Latvijā un virknē Eiropas valstu.

Savukārt Lauris mācījās Talsu mūzikas skolā, kur apguva saksafona spēli. Dziedāšanai viņš pievērsās 2006. gadā, bet šogad viņš debitē ar savu pirmo radio singlu “As far as you go”. Dziesmas autori ir abi grupas dalībnieki un nu skaņdarbs kādu laiku sācis savu skanējumu Latvijas radiostacijās.

Uzreiz pēc dzīvā skanējuma pie pults dodsies ballīšu meistars Kaspar Bindeman, kuram disku somā jauni pārsteigumi ikvienam kāju kustinātājam.

Sestdien, 22. maijā, bārā “Greenwood” DJ DUB:RA ikvienam apmeklētājam liks varavīksnes tiltiņus liekt, vinila plates un indie-electro, disko, funk; reggae atmosfēra par brīvu velti!

Ienāc ārā!

Un atceries, ka Laimīgā stunda divreiz laimīgāka – no 20:00 – 22:00!

www.greenwood.lv

Vecrīga, Krāmu iela 3, ieeja no Jaunielas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV