Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupa „Very Cool People” maija tūri noslēgs „Pulkvedī”

Very Cool People, 23.05.2010. 23:22

Sestdien, 29. maijā, klubā "Pulkvedim Neviens Neraksta" notiks grupas „Very Cool People” VERY COOL MAIJA TŪRES" noslēguma koncerts.
Grupa „Very Cool People” maija tūri noslēgs „Pulkvedī”

Apvienība 2010. gada mijā devās nelielā tūrē, kuru tie sāka Rīgā, tad devās uz Liepāju, tad uz Poliju, Austriju un tūri noslēdz atkal Rīgā, klubā "Pulkvedim Neviens Neraksta", kuru puiši uzskata gandrīz par savām otrajām mājām. "Tūri vēlējāmies noslēgt, kādā sev mīļā un patīkamā vietā. "Pulkvedī" jau ir notikuši mums ļoti svarīgi notikumi - albuma prezentācija, mājaslapas atklāšana un vairāku videoklipu prezentācijas balles, līdz ar to tas ir likumsakarīgi, ka šīs kūlās tūres nolēguma koncerta norises vieta ir tieši Pulkvedī," skaidro VCP.

"VERY COOL MAY TOUR" grupu atbalstīja mikroautobusu noma "irtads.lv" un dizaina un reklāmas uzņēmums SIA CREX-CREX.

Koncertā uzstāsies „Very Cool People”, kā arī grupas draugi, jaunā un stilīgā apvienība - "S&T Syndicate" (Vāveres un Bruņurupuča Sindikāts) un pirms un pēc grupu uzstāšanās visus izklaidēs DJ SHAHS (Funk, Ska, Balkan, Big Beat…). Ieeja pasākumā būs bezmaksas.

29. maijā tiks atklāts VCP ONLINE STORE, kurā būs pieejams grupas albums un singli fiziskā un digitālā formātā (platforma.lv un iTunes.com) + audiomīļiem FLAC formātā, kā arī dažādi grupas suvenīri T-krekli, nozīmītes un iepirkuma maisiņi. "Store" sadaļā, grupas mājaslapā, VCP piedāvās arī bezmaksas mp3 failus.

Kur: Pulkvedim Neviens Neraksta;
Kad: 29.maijā
Starts: 23:00 (grupas sāks spēlēt no 23:30)
Ieeja: Bez maksas

Vairāk info:
www.verycoolpeople.org

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV