Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Notiks „Deadly French” sērijas otrais pasākums Q.G.*LIVE(FR) „Reign IN BLOOD TOUR”

Toms Rubīns, 24.05.2010. 09:21

Piektdien, 28.maijā, sadarbībā ar Francijas Kultūras centru “Dirty Deal Café” notiks otrais mežonīgais franču elektro – new rave pasākums ”Deadly Fench”. Šoreiz pasākuma naglas lomā ir mūziķis Q.G, kas, dzīvajā uzstājoties, iepazīstinās ar jauno albumu „Reign in blood'”, kurš iznāks 13. jūlijā vinilā un digitālā formā.
Notiks „Deadly French” sērijas otrais pasākums Q.G.*LIVE(FR) „Reign IN BLOOD TOUR”

Q.G. pirms mēneša ir izlaidis savu debijas *EP ierakstu „Reign in blood”, kas joprojām turās Beatportas Indie – Nu Dance čārtā, ar šī darba vienreizību varēsim personīgi iepazīties ”Deadly French” turpinājumā pavisam drīz, 28. maijā.

Pēc ilgiem ceļojumi caur Portugāli, Spāniju, Poliju, Beļģiju, Nīderlandi un Franciju, kuri ir veikti 2008 gadā, Q.G. ir pievērsies sava jaunā LIVE seta pabeigšanai, burtiski tiek veikti paši pēdējie labojumi, lai varētu realizēt "Reign in blood" tūri, kuras ietvaros mūziķis ciemosies pie mums "Dirty Deal Cafe", Spīķeros.

Arī šoreiz neizpalikt bez izpalīdzīgas rokas, tāpēc palīgā raut nost jumtus franču mūzikas lietpratējam nāks pašmāju Dj Indrikkis, Dj Skābais Jānis un Dj Pukemon, kustīgas bildītes uz sienām laidīs VJ B.O.B.

*EP nozīmē (extended play) ieraksts vai disks, kurā ir vairāk mūzikas nekā singlā, bet vēl joprojām par maz, lai nosauktu ierakstus par pilnvērtīgu albumu.

Q.G. mūzikai varam sagatavoties caur:
http://www.myspace.com/quentingauthier
http://www.facebook.com/pages/QG/77819599112

Durvis vaļā: 18:00

Sākums: +/-23:00

Ieeja: 4,-Ls (ar flyeri 3,-Ls)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV