Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Vasarā Dzintaru koncertzālē notiks vairāki Krievijas mūzikas zvaigžņu koncerti

Inese Rutkovska, 25.05.2010. 09:19

Vasaras sezonā Dzintaros notiks vairāki iecienītāko Krievijas estrādes mūzikas zvaigžņu koncerti – 12.jūlijā Jūrmalā viesosies grupa A’Studio, 2.augustā dziedātājs Valērijs Meladze, 10.augustā ekstravagantā dīva Lolita, 19.augustā rokeris Gariks Sukačovs kopā ar grupu „Ņeprikasaemije”, bet 27.augustā – dziedātāja Pelageja. No 24.maija līdz 31.maijam visās „Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās biļetes uz koncertaģentūras „Makroconcert” rīkotajiem vasaras koncertiem iespējams iegādāties ar 20% atlaidi.
Vasarā Dzintaru koncertzālē notiks vairāki Krievijas mūzikas zvaigžņu koncerti

12.jūlijā Dzintaru koncertzālē notiks grupas „A‘Studio“ koncerts, kura laikā klausītājiem būs iespējams iepazīties ar grupas pēdējo, pēc skaita jau desmito albumu „Volni“, kā arī dzirdēt grupas agrāko gadu veikumu. „Mēs esam izauguši ar „The Beatles“, „ELO“, „AC/DC“, „Pink Floyd“ un citu 60-to – 70-to gadu grupu mūziku,“ stāsta „A‘Studio“ līderis Baigali Serkebajevs. „Šīs mūzikas gars caurvijis arī mūsu jauno albumu, kas piesātināts ar šiem gadiem raksturīgajiem muzikālajiem paņēmieniem. Esam pacentušies radīt mūsdienīgu, bet vienlaikus arī vintage stila skanējumu.“

Dziedātājs Valērijs Meladze Latvijā vienmēr bijis ļoti gaidīts viesis. Viņa ieraksti milzu tirāžās tiek izpirkti gan Krievijā, gan tās kaimiņvalstīs, viņa koncertus apmeklē tūkstošiem dziedātāja daiļradei uzticīgu fanu, un arī Latvijā biļetes uz viņa koncertiem tiek pilnībā izpārdotas. 2.augustā Dzintaru koncertzālē atkal būs iespējams tikties ar vienu no šobrīd atzītākajiem estrādes žanra dziedātājiem Krievijā, izbaudot viņa solo koncertu un tajā valdošo sirsnīgo atmosfēru.

10.augustā Dzintaru koncertzālē uzstāsies Krievijas estrādes zvaigzne Lolita. Īpatnēja balss, apbrīnojamas aktiermeistarības dotības, humora izjūta, patiesums un sirsnība, ko lieliski papildina viņas brīnišķīgā āriene un dzirkstošā sievišķība – tas viss raksturo neparasto dziedātāju. Viņas jaunākā koncertprogramma ar nosaukumu „Viena liela, gara dziesma par...” ir ļoti drosmīga – īsti nepārspējamās pārsteigumu karalienes Lolitas garā. Šis izteiksmīgais solo projekts Krievijā atzīts par vienu no labākajām pēdējā laika koncertprogrammām.

Grupu „Brigada S” un „Ņeprikasajemije” līderis, solo projektu autors, režisors un rakstnieks Gariks Sukačovs ir viens no visspilgtākajiem un atraktīvākajiem Krievijas rokmūzikas frontmeniem, kura daiļradi augstu novērtē arī Latvijā - to lieliski apliecināja pirms gada notikušais koncerts, kas pulcēja sajūsminātu skatītāju pilnu Dzintaru koncertzāli. 19.augustā dziedātājs atgriezīsies Jūrmalā, solot koncerta apmeklētājiem atskaņot gan negaidītus pārsteigumus, gan visgaidītākās kompozīcijas, kas jau kļuvušas par Krievijas rokmūzikas klasiku.

Koncertaģentūras „Makroconcert“ vasaras koncertu sezonu 27.augustā noslēgs neparastā folkroka dziedātāja Pelageja, kuras dziesmās mīt vai viss Krievijas tautas mūzikas un dabas spēks. Tā ir pavisam citāda lielās kaimiņvalsts mūzika, ne tāda, kādu esam pieraduši dzirdēt radiostacijās un TV kanālos. Apbrīnojami valdzinošā manierē Pelageja izdzied gan krievu tautasdziesmas, gan maģiskas auras apvītus senslāvu rituālos dziedājumus, ko īpaši košus dara vērienīgas ģitārroka partijas un psihodēliski šamaniski ritmi, paņemot savā varā skatītājus no pirmās līdz pēdējai koncerta minūtei...

Biļetes uz koncertaģentūras „Makroconcert” vasaras sezonas koncertiem var iegādāties „Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās. No 24.maija līdz 31.maijam visu minēto koncertu biļetēm - 20% atlaide!

Foto: Kristīne Šumska

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV