Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Starptautiskās Blondīņu dienas ietvaros notiks Mr. & Mrs. CREAM CAFE pasākums­­­­

Normunds Sams, 25.05.2010. 11:14

Šo piektdien, 28. maijā, sākot no pulksten 22.00, jaunatvērtajā restorānā/ bārā/ klubā CREAM CAFE, Dzirnavu ielā 55, starptautiskās Blondīņu dienas ietvaros, notiks Mr & Mrs CREAM CAFE pasākums ar skaistumkopšanas salona „Strogonovs” atbalstu.
Starptautiskās Blondīņu dienas ietvaros notiks Mr. & Mrs. CREAM CAFE pasākums­­­­

Vakara gaitā no klātesošajiem puišiem un daiļā dzimuma pārstāvēm tiks izvēlēti vairāki­ laimīgie kandidāti, kuri varēs pretendēt uz Mr. & Mrs. CREAM CAFE titulu, piedaloties dažādās aktivitātēs.

Uzvarētājiem svinīgajā apbalvošanas ceremonijā tiks pasniegti īpašie diplomi un dāvanas no skaistumkopšanas salona „Strogonovs”.

Par mūziku rūpēsies DJ Garry Wallace (Essential, Nautilus (Steam), Radio Bar, Post Club, Pussy Lounge u.c.). Dīdžejs viesus priecēs ar vibrējošiem un pozitīviem r’n’b mūzikas ritmiem.

Vakara kulminācija – tiks meklēta vakara Blondākā Blondīne, kurai tiks piešķirts ceļojums uz bāru un blondais sertifikāts.

Visām blondīnēm līdz pusnaktij, glāze dzirkstošā vīna­­ par brīvu.

Ieeja bez maksas.
 
DRESS CODE: TOTALY BLONDE (pink, blonde, sweet & fluffy)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV