Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Ar diviem koncertiem Latvijā viesosies Stīvs Veits

Artis Orubs, 25.05.2010. 14:22

27. maijā Liepājas klubā “Fontaine Palace” un 29. maijā klubā “Piens” Rīgā koncertēs Steve Waitt Band.
Ar diviem koncertiem Latvijā viesosies Stīvs Veits

Pirms pieciem gadiem Stīvs Veits (Steve Waitt) pamet savu dzimto pilsētu Ņuorleānu, lai dotos tālākos mūzikas meklējumos Bruklinā - Ņujorkā, kur ātri vien viņš iepazīstas ar pilsētas labākajiem producentiem un māksliniekiem, attīstot savu neatkārtojamo elektronikas,country americana, alternatīvā folka un indie roka miksli.

Tādi atzīti žurnāli kā Stomp un Stammer par Stīvu Veitu izsakās: "Bīstami LABS ansamblis", kurš regulāri piepilda skatītāju rindas labākajos Manhetenas klubos. Pirms pāris mēnešiem Steve Waitt ir pārsteidzis savu fanu loku izdodot jauno EP disku, kas krietni atšķirās no viņa debijas albūma "Blue parade", jo pie kopdarba tika piesaistīts vietējais "insaiders " producents Kriss Cubeta kopā ar iespaidīgu muziķu sarakstu.

Stīva mūzika ir nepārtraukti attīstībā, vienmēr meklējot jaunus virzienus, kā tos pasniegt publikai caur patiesām dzīvi piedzīvojušām dziesmām, draivīgiem rifiem un smalkām kompozīcijām,kurās daudz jūtams pirmās muziķa ietekmes: blūzs, džezs un folks. Un atkal ir pienācis laiks kārtējai Stīva Veita Eiropas koncerttūrei, kas priecēs klausītāju ausis un sirdis cauri astoņām Eiropas valstīm, to skaitā arī Latviju. Kopā ar mākslinieku uzstāsies arī tūres īpašā viešņa, atraktīvā dziedātāja Liza Klarka, kā arī pavadošais allstar sastāvs, kas pulcināts no labākajiem eiropas muzikantiem: Tomass Bekhjūss - ģitāra, Neits Allens - bassģitāra, Artis Orubs - sitamie instrumenti.

Šīs mākslas mīļiem būs iespējams dzirdēt šo ekskluzīvo pasākumu tikai un vienīgi:
27.maijs - Fotaine palace - Liepāja - ieeja 1.50Ls,
29.maijs - klubs Piens - Rīga -ieeja brīva.

Vairāk informācijas:

http://www.stevewaitt.com
http://www.myspace.com/stevewaitt
http://www.lizclarkmusic.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV