Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Liepājā koncertu sniegs amerikāņu smagā metāla grupa “Soulfly”

Jānis Enkūzens, 25.05.2010. 16:38

14. jūnijā klubā “Fontaine palace” Liepājā uzstāsies amerikāņu smagās mūzikas grupa “Soulfly” ar tās harismatisko līderi Maksu Kavaleru (Max Cavalera) priekšgalā.
Liepājā koncertu sniegs amerikāņu smagā metāla grupa “Soulfly”

"Soulfly" 1997.gadā dibināja  leģendārās brazīļu grupas "Sepultura" ģitārists un līderis Makss Kavalera (Max Cavalera). Pastāvēšanas laikā "Soulfly" ir izdevuši jau sešus studijas albumus, un tieši šajās dienās publikas vērtēšanai tiks nodots septītais ieraksts - “Omen”.
   
Pašreiz grupa atrodas Eiropas tūrē un 14.junijā sniegs vienīgo koncertu Latvijā, Liepajas klubā “Fontaine palace”. Kā zināms “Fontaine palace” maija beigās atsāk darbību pēc ugunsgrēka, kas pērnā gada nogalē pilnībā izpostīja populāro izklaides vietu.”Soulflay” koncerts plānots kā kluba atkalatvēršanas galvenais notikums.

Biļetes uz grupas "Soulfly" koncertu Liepajā var iegādāties no pirmdienas, 24. maija, internetā www.bezrindas.lv .Pirmās 100 biļetes būs iespējams iegādāties par īpašu cenu – 5 Ls. Nākamās biļetes maksās jau 8 Ls.

www.soulfly.com  
www.fontainepalace.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV