Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Maija mēnesi bārs "Rock`n`Riga" noslēdz ar koncertprogrammas papildinājumiem

Mārtiņš Zviedris, 25.05.2010. 17:23

Maija pēdējā nedēļā bārā “Rock`n`Riga” sākas iknedēļas Studentu dienas koncerti, skan gan ekstrēmi smaga, gan atmosfēriska mūzika, noslēdzas “Garāžas dueļu” ceturtdaļfināls un turpinās pieteikšanās “Ģitāristu duelim”.
Maija mēnesi bārs "Rock`n`Riga" noslēdz ar koncertprogrammas papildinājumiem

Otrdiena R`n`R kalendārā atzīmēta kā Studentu diena. Turpmāk arī otrdienu vakaros R`n`R skanēs dzīvā mūzika, un par to, protams, gādās ar studentiju saistītas grupas. Studentu dienu koncertnorises R`n`R šovakar, 25. maijā, atklās 21. Studentu folkfestivāla laureāti “Trafi” no Jelgavas

Ekstrēmo stilu cienītājus trešdien, 26. maijā, gaida grindcore/ death metal vakars, kurā par asām izjūtām sola gādāt apvienības “Deydrated Goat” un “Hellza”.

Ceturdien, 27. maijā, R`n`R savukārt valdīs atmosfēriskas noskaņas, par ko rūpēsies zviedru viesi “Bleak” un pašmāju instrumentālā postroka apvienība “Dream for Eternity”.

Piektdien, 28. maijā, “Garāžas dueļa” pēdējā ceturtdaļfināla kaujā par klausītāju skaļāko atbalstu cīnīsies jaunās hard& heavy grupas “Million Light Years” un “The Trigger”. Konkursa mājasdarbā šoreiz Elisa Kūpera “Poison” un “Guns N` Roses” “Sweet Child O` Mine” kaverversijas.

Sestdien, 29. maijā, baudīt kokteili, kur iedarbīgās devās sajaukts popsīgais un smagais, aicina grupa “Stonestreet”, kam, pašu vārdiem sakot, “pa asinīm rit roks, bet galvā- metāls un pops”.

Koncertu sākums – pulksten 23, ieeja, kā vienmēr Rock 'n' Riga, – bez maksas.


Atgādinām, ka turpinās pieteikšanās ģitāristu dueļiem, kas sāksies 15. jūlijā un kuru galvenā balva no mūzikas preču veikala AT Trade būs Gibson Les Paul ģitāra. Sacensības notiks, kā parasti, trīs raundos, bet ir arī izmaiņas noteikumos, un šoreiz improvizācijas būs par tēmu. Pirmais raunds - kā ierasts - blūza stilā, šoreiz klasiskais gabals “Goin' Down” no “G3” repertuāra, otrajā raundā - improvizācijas par klasiskiem rokstandartiem- tādiem kā “Smoke on the Water” (“Deep Purple”), “Enter Sandman” (“Metallica”), “Hey Joe” (Džimija Hendriksa versija), “Knockin' On Heaven`s Door” (“Guns N` Roses” versija), trešais raunds - klasiskais duelis viens pret vienu - kā filmā “Crossroads”.
    
Ģitāristus aicinām pieteikties mūzikas salonā AT Trade Matīsa ielā 65, kur var aplūkot arī galveno balvu un uzfilmēt video pieteikumu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV