Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Notiks grupas „Instrumenti” koncerti “Artelī”

Instrumenti, 26.05.2010. 12:59

Pēc veiksmīgas dalības festivālā “EuropaVOX”, “Instrumenti” jau šo ceturtdien un piektdien sniegs divus unikālus priekšnesusmus kamerteātrī “Artelis”, kuros demonstrēs visjaunākās kompozīcijas no topošā albuma, kā arī uz vietas radītas kompozīcijas.
Notiks grupas „Instrumenti” koncerti “Artelī”

Pirms pāris dienām “Instrumenti” ar lieliskiem panākumiem atgriezās no Eiropas mūzikas industrijas profesionāļu sanāksmes “EuropaVOX”, kas notika  Francijas pilsētā Klermonferānā.
   
„EuropaVox” tika rīkots jau piekto reizi, demonstrējot Eiropas populārās mūzikas tendences un dažādību. Šogad tajā piedalījās 60 mūziķi un grupas, to skaitā “Instrumenti”, Pīts Dohertijs, Ričards Houlijs un “Joy Division” dibinātājs Pīters Huks.  “Instrumenti” spēlēja festivāla otrajā dienā, un ar savu enerģisko uzstāšanos pārsteidza festivāla rīkotājus un apmeklētājus, kā arī Eiropas mūzikas industrijas profesionāļus, kas „Instrumenti” panda duetu atzina par vienu no spilgtākajiem muzikālajiem atklājumiem šogad.
   
Uzreiz pēc atgriešanās no Francijas, pandas ar jaunu sparu turpina gatavojas eksperimentālo koncertu „Insperimenti. An Intimate Experiment with Instrumenti” performancēm, un jau šo ceturtdien un piektdien kamerteātra „Artelis” apmeklētājiem sola baudījumu gan acīm, gan ausīm.
   
„Insperimenti. An Intimate Experiment with Instrumenti” ir „Instrumenti” mūziķu radīta performance, kurā apvienoti elektronikas eksperimenti, avangarda folks, baroka opera, īslandiešu tautas mūzika. „Instrumenti” mūziķi uz skatuves kāps tērpušies latviešu mākslinieku dueta “Mareunrol’s” ekstravagantajos kostīmos un galvasrotās.
   
Vairs pavisam neliels skaits beļešu pieejams tikai uz 28.maija koncertu “Biļešu paradīzes” kasēs.

Instrumenti. Performance „Insperimenti. An Intimate Experiment with Instrumenti”

„Artelis” (Blaumaņa ielā 32, Rīga)

ceturtdien, 27. maijs, plkst. 19:45

piektdien, 28. maijs, plkst. 20:45

Performances video: http://www.vimeo.com/10880324

Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv.

Papildinformācija: www.artelis.lv un www.instrumenti.in

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV