Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Sestdien notiks „Moka Metal Crew” festivāls

Aiga Leitholde, 26.05.2010. 14:23

Šajā sestdienā, 29. maijā, klubā „Melnā Piektdiena” notiks jau piektais „Moka Metal Crew” pasākums, piedaloties grupām „Rebel Riot”, „Pūķa Gars”, „The Trigger”, „SIA Radikal”, „Blade Razor”, „Wild” kā arī „Varavīksnes Stallis”.
Sestdien notiks „Moka Metal Crew” festivāls

Apzinoties, ka šobrīd Latvijā vienai grupai piepildīt pilnu zāli ar klausītājiem būs grūti, nu jau vidējā smagā roka paaudze ir metusi lepnumu pie malas. 2008. gada vasarā Metalshow festivāla ietvaros  noformējot apvienību sauktu par „Moka Metal Crew”. „Tā ir lieliska iespēja sev piesaistīt jaunus fanus, kā arī nostiprināt attiecības ar jau esošajiem, jo MMC pasākumi ir vairāk kā ballītes, nevis koncerti. Spēlējot kopā vairākām grupām, ir lielāka iespēja pievākt pilnu zāli ar klausītājiem, kas ir ļoti svarīgi!” – pasākuma būtību skaidro grupas „Rebel Riot” basģitārists Kaspars.

„Moka Metal Crew” pasākumus raksturo muzikāli, nereti arī kulināri pasākumi. Šoreiz īpaši unikālu pārdzīvojumu daiļajam dzimumam sola sagādāt „Varavīksnes Stallis”, bet skarbo vīru sirdīm atmaigt liks „MMC Girls on Fire”. Arī pārējām grupām pēc ziemas klusā, bet ražīgā perioda ir jaunumi gan dziesmu veidolā, gan jaunu dalībnieku izskatā. Nešaubīgi  „Moka Metal Crew” būs dzīvīga alternatīva tiem, kuriem ir vienaldzīgas Eirovīzijas kaislības!

Ieeja - bez maksas! Klubs atvērts no plkst. 20, koncerta sākums plkst. 21!

Papildus informācija: http://www.melnapiektdiena.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV