Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Agnia un “Automatic Eye” prezentē dziesmu

Anna Špoļanska, 27.05.2010. 11:29

Uz starptautiskā dziesmu konkursa "Eirovīzija 2010" sliekšņa Latvijas izcelsmes dziedātāja Agnia un populārā somu poprock grupa “Automatic Eye” piedāvā klipu kopīgajai dziesmai «Run, run, run». Dziesma ir īpaša ar to, ka tā tika ierakstīta speciāli Eirovīzijas Latvijas nacionālās atlases finālam, bet netika izskatīta, jo tās autors ir nevis latvietis, bet soms, kas pēc Latvijas nacionālās atlases noteikumiem nav pieļaujams.
Agnia un “Automatic Eye” prezentē dziesmu

Dziesmas autors ir pazīstamais somu komponists Samuli Laiho. "Dziesma "Run, run, run" ir pilna enerģijas un aicina būt brīviem, neatskatīties uz pagātni un pārliecinoši virzīties uz priekšu. Tā ir nostāja, kas, manuprāt, šobrīd daudziem no mums ir nepieciešama!" stāsta Agnia, uzsverot, ka arī nākamgad domā startēt Eirovizijā.

Sešpadsmit gadus vecā Agnia, ko dēvē par Baltijas Avrilu Lavinju, aktīvi virza muzikālo karjeru Somijā. Dziedātāja sadarbojas ar vienu no Latvijā atzītākajiem producentiem Gintu Stankeviču, somu producentu kompāniju Amber Production un komponistu Samuli Laiho. Viņa ir arī vienīgā Latvijas dziedātāja, kuras albumu izdevusi un izplata viena no lielākajām pasaules ierakstu kompānijām SONY BMG. Pašlaik notiek jauno mūziķu kastings Agnia pavadošās grupas izveidei.

Grupa “Automatic Eye” sauc sevi par laimīgāko grupu pasaulē. Grupas albums “Don’t Let The Past Come Between You And Your Happiness” uzreiz nokļuva Somijas populārāko albumu čārta divdesmitniekā. Pašlaik grupa aktīvi koncertē, bet nesen izdevusi jauno albumu “ZEN”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV