Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Turpinās pasākumu sērija „Fresh Beats”

Arvis Eņģelis, 27.05.2010. 13:58

No 27. februāra katra mēneša pēdējā sestdienā klubs KEFĪRS A. Briāna ielā 9a piedāvā apmeklētājiem pasākumu sēriju ar nosaukumu „Fresh Beats”. Tiekamies ceturtajā „Fresh Beats” pasākumā, 29. Maijā, kurš norisināsies sadarbībā ar alu TUBORG.
Turpinās pasākumu sērija „Fresh Beats”

„Fresh Beats” pasākumi apvieno visus tos naktsdzīves mīļotājus, kuri ir pieraduši pie ikdienišķām ballītēm un visus tos, kuri seko līdzi svaigākajiem naktsdzīves notikumiem, izklaides vietām un dj`u performancēm.  

Ierastās kluba telpas tiks atsvaidzinātas ar svaigām un jaunām dekorācijām. Ierodies uz pasākumu laicīgi, lai nepalaistu garām īpašos piedāvājumus bārā, dažādas foto akcijas, dejas uz bāra letes un, protams, īpašā vakara viesa jaunāko setu, tas viss kopā — vienreizīga atmosfēra, jaunas sajūtas, pārsteidzošs baudījums.

Pasākumu iesāks kluba rezidents: DJ GATIS ROZENFELDS.

„Fesh Beats” ceturtā pasākuma īpašais viesis būs SkyLife Project.

Projekts izveidots 2009. gada janvārī, tā dibinātāji ir LifeSerzh (Sergejs Bogdanovs) un Skysailor (Andris Aišpurs).Šo mākslinieku pārstāvētie mūzikas stili ir progressive un trance!

SkyLife sevi lieliski pierādīja vienā no pagājušā gada Kwadrat Concept pasākumiem klubā Essential, kā jaunu, daudzsološu un interesantu projektu. 

Jums būs ekskluzīva iespēja dzirdēt SkyLife svaigākos trekus, kuri vēl nav oficiāli iznākuši, kā arī iespēja iekļūt pasākuma video versijā, kur tiks uzņemta projekta uzstāšanās laikā!   

http://www.myspace.com/skylifeprojectmanager

After hours „Fresh Beats” ceturtajā pasākumā ar DJ`u un producentu PLASTIC, jeb īstajā vārdā Andris Ratnieks. Viens no jaunās paaudzes dj`iem un producentiem, kas savos setos izmanto dažādu stilu mash up`s un remix`us, no kuriem arī daļu veidojis viņš pats. Uz doto brīdī strādā ar diviem ierakstu leibliem - Verynicetown Records un Plastic Musique, kā arī organizē sava koncepta sērijveida ballītes - VERYNICETOWN karnevāli.

http://www.djtop.lv/dj/plastic

Tiekamies ceturtajā „Fresh Beats” pasākumā, 29. maijā.
Klubs KEFĪRS
A. Briāna ielā 9a.
http://www.klubskefirs.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV