Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Liepājas pludmalē jaunatklātajā kafejnīcā „Red sun buffet” gaidāmas vasarīgas dejas

Mareks Alberts, 27.05.2010. 17:02

Nedēļas nogalē, 28. un 29. maijā, Liepājas pludmalē jaunatklātajā kafejnīcā „Red sun buffet” gaidāmas vasarīgas dejas, atpūta un skaists saulriets.
Liepājas pludmalē jaunatklātajā kafejnīcā „Red sun buffet” gaidāmas vasarīgas dejas

Piektdienas, 28. maija, vakarā pludmales kafejnīcā „Red sun buffet” dejas ar nosaukumu „Surfing in Jamaica”.

Sestdien, 29. maijā ,pasākums „Havana Salsa Nights” ar Dj Yuris (Cuba cafe). Ieeja no pulksten 22:00.

Jau informējām, ka 21. maijā notika pludmales kafejnīcas „Red Sun Buffet” atklāšanas svētki. Visas vasaras garumā dažādu tematisko ballīšu apmeklētajiem būs iespēja novērot to, kā Liepājas pludmale pārvērtīsies Jamaicas, Marine, Brazīlijas, Sex On The Beach un pludmales karnevālu stilā. Dienā tiks priecēti mazie apmeklētāji ar dažādām aktivitātēm un pasākumiem bērniem, savukārt pieaugušie „Red Sun Buffet” varēs baudīt dzīvās mūzikas vakarus, kuros piedalīsies gan dažādi Latvijā pazīstami mūziķi, gan arī uz skatuves kāps jaunie mūzikas talanti.
 
Ar šo projektu organizatori iecerējuši attīstīt atpūtas iespējas Liepājas Zilā karoga pludmalē un aicinās liepājniekus un pilsētas viesus uz Jūrmalas parku. Idejas realizēšanai tika piesaistīts līdzfinansējums no Liepājas pašvaldības, piedaloties izsludinātajā Mazo un vidējo uzņēmēju konkursā. Tiks attīstīti sadarbības projekti, piesaistot arī sponsorus un atbalstītājus.
   
Papildus informācija mājas lapā: www.redsunbuffet.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV