Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Positivus festivāla programmu papildina daudzsološie “Ten Bears”

Līga Andžāne, 28.05.2010. 13:02

“Ten Bears” ir grupa no Lielbritānijas, kas spēlē dzīvespriecīgu nākotnes popmūziku. Positivus festivālā viņu uzstāšanās gaidāma piektdienas vakarā.
Positivus festivāla programmu papildina daudzsološie “Ten Bears”

Kliedzošas ģitāras un nevaldāmi sintezatori – “Ten Bears” ir kā Prince, “MGMT” un “White Stripes”, un tomēr citādāki. Nākotnes pops – tie ir “Ten Bears”! Grupa vēl nav izdevusi debijas albumu, bet jau uzstājusies Glāstonberijā, The Secret Garden Party, šā gada SXSW Teksasā un citos festivālos. Grupa aktīvi koncertē un piesaistījusi uzticamu fanu loku.  Aprīļa beigās klajā nāca “Ten Bears” pirmais singls “Braces” – dzīvespriecīgs, lipīgs indie sintpops.

Grupas oficiālā mājas lapa: www.tenbearsmusic.com

Positivus festivāls 16. un 17. jūlijā jau ceturto reizi notiks Salacgrīvā, un tas ir lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā. Biļetes nopērkamas “Biļešu Serviss” kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Pirmās 4000 divu dienu biļetes maksā Ls 29,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 32,50. Pēc tam divu dienu biļete maksās Ls 33,00. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam 16.jūlijā maksā Ls 19,00; apmeklējumam 17.jūlijā – Ls 25,00. Pieejama arī grupas biļete – pērkot sešas divu dienu biļetes, katra izmaksās Ls 24,50; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 28,00. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja festivālā kopā ar pieaugušo, kam ir derīga festivāla biļete, bez maksas.

Papildus informācija:
www.positivusfestival.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV