Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Notiks klasiskās un dāņu mūzikas koncerts

Dānijas Kultūras institūts, 31.05.2010. 16:30

Piektdien, 4. jūnijā, plkst. 19:00 Rīgas Vēstures un Kuģniecības muzeja Kolonnu zālē gaidāms dāņu liriskā soprāna Suzannes Bungāras (Susanne Bungaard) un pianistes Mettes Kristensenas (Mette Christensen) klasiskās un dāņu mūzikas koncerts.
Notiks klasiskās un dāņu mūzikas koncerts

Suzanne Bungāra ir viena no slavenākajām un talantīgajām dāņu liriskā soprāna balss īpašniecēm. Viņa ir beigusi Santa Cecilia konservatoriju Romā un Baroka klasi Metz konservatorijā Francijā, gūstot ievērību un atzinību abās mācību iestādēs.

S. Bungāras ir plaša pieredze klasiskajā,  modernajā un mūsdienu mūzikas izpildīšanā un īpašas spējas Baroka mūzikas izpildīšanā, viņa ir uzstājusies daudzos prestižos festivālos, uz slavenu operu un teātru skatuvēm Dānijā, Itālijā, Francijā, Bulgārijā, Čehijā, Mehiko u.c.

Pianiste Mette Kristensena ir studējusi mūziku Kopenhāgenā un Vīnē, šobrīd strādā Dānijas Karaliskajā konservatorijā un Dānijas Karaliskajā Mūzikas akadēmijā.

Koncerta programmā iekļauti darbi no V. A. Mocarta,  F. Lista, V. Bellini, F. Kūlau, K. Nīlsena, H. Volfa, P. E. Langes-Millera, Ē. Baha u. c. daiļrades.

Ieeja koncertā bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV