Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Madonas un Daugavpils kori nedēļas nogalē tiksies Dzintaru koncertzālē

Anete Kalniņa, 31.05.2010. 22:10

Televīzijas šova "Koru kari" abu sezonu uzvarētāji Daugavpils Oranžais koris un Madonas Zaļais Meža koris 6. jūnijā mērosies skanīgumā īpašā un vienreizējā kopkoncertā Dzintaru koncertzālē.
Madonas un Daugavpils kori nedēļas nogalē tiksies Dzintaru koncertzālē

Koncerta programmu veidos gan televīzijas šovā skatītāju iemīļotais "Koru kari" repertuārs, gan spraigs abu kolektīvu duelis, lai noskaidrotu, kurš no koriem ir ne vien skanīgāks, bet arī atraktīvāks un spēj labāk pārsteigt publiku. Abi kori šim koncertam ir atbildīgi gatavojušies vairākus mēnešus un ir apņēmības pilni skatītājiem sniegt neaizmirstamu šovu.

Par to liecina arī tas, ka koncertā sagaidāmi vairāki īpaši pārsteigumi - skanēs jaunas dziesmas, būs tango dejas Madonas kora izpildījumā, dejos arī Daugavpils kora menedžeris Jānis Auzāns, kurš nesen ar labiem panākumiem piedalījās TV3 šovā "Dejo ar zvaigni".

Likumsakarīgi, gaidāma īpaša abu koru sadziedāšanās "Krāsainajā dziesmā", kas pirms vairākām nedēļām nonākusi Latvijas radiostacijās kā abu koru kopīgais singls.

Līdztekus abiem koriem un to mākslinieciskajiem vadītājiem, Ievai Kerēvicai un Atim Auzānam, koncertā piedalīsies  Igo ar pavadošos grupu.

Biļetes uz koncertu vēl var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV