Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

POSITIVUS festivālā darbosies īsts bērnudārzs

positivus, 01.06.2010. 11:28 | komentāri (2)

Positivus festivāls ar prieku paziņo, ka šogad festivālā būs īsta Bērnu Sala! Kopā ar skaistāko muzeju no Rīgas Spīķeriem – Leļļu Mākslas muzeju, radošāko kolektīvu bērniem – Dīvāniņš Saulrietā un aktīvāko, mīļāko un drošāko bērnudārzu – Prosum, kā arī Positivus festivāla jaunajiem faniem, radīsim īstu pasaku, brīnumu un bagātību salu.
POSITIVUS festivālā darbosies īsts bērnudārzs

Bērnu Salā par vecākiem ļoti draudzīgu cenu – tikai 3 latiem, neatkarīgi no tur pavadīto stundu un dienu skaita, varēs darboties bērni no 3 gadu vecuma. Iegādājoties ieejas biļeti, bērns saņems pats savu festivāla aproci, kas kalpos kā pieejamas caurlaide Bērnu Salā neierobežotam apmeklējumu skaitam. Biļetes jau iepriekšpārdošanā "Biļešu Serviss" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

Kamēr vecāki bauda mūziku un citus festivāla labumus, bērniem droša un jautra darbošanās profesionālu audzinātāju aprūpē Bērnu Salā paredzēta piektdien, 16. jūlijā no plkst. 16:00, bet sestdien, 17.jūlijā, jau no plkst. 9:00.

Bērnu Salā bērnus gaida daudzveidīgas radošās nodarbības un rotaļas, kas patiks gan puikām, gan meitenēm. Līdzās jau ierastajai zīmēšanai un krāsošanai, bērnus gaida arī aizraujoši eksperimenti ar dabu un aktīvās rotaļas – izlocīšanās, staipīšanās, stafetes un spēles. Pasaku mīļotāji varēs atpūsties īpašā grāmatu stūrītī.

Atklājot Bērnu Salu piektdienas vakarā, bērni krāsos un rotās lielas kartona lelles Bērnu Salas sētas izdekorēšanai, veidos sev un draugiem papīra cepures – ar ausīm, bez ausīm, karaliskas un modernas, veidos papīra puķes un citas krāšņas, aizraujošas lietas. Sestdienas rītu sāksim ar pozitīvo domu karodziņiem. Bērni veidos paši savus pasaku putnus un kopīgiem spēkiem – lielo festivāla lelli no baloniem. Visas dienas garumā bērni varēs fotografēties kopā ar milzu lelli. Kopā ar vecākiem jūrā varēs palaist pašu gatavotus papīra kuģīšus.

Bērnu Salā ar Zilo Brīnumu stāstījumu uzstāsies Aldis Kalniņš. Festivāla jauno paaudzi apciemos arī kāds mūziķis, kurš bērnus uzmudrinās un iepriecinās ar nelielu muzikālu priekšnesumu.

Positivus festivāls 16. un 17. jūlijā jau ceturto reizi notiks Salacgrīvā, un tas ir lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā. Biļetes nopērkamas "Biļešu Serviss" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Pirmās 4000 divu dienu biļetes maksā Ls 29,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 32,50. Pēc tam divu dienu biļete kļūs dārgāka. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam 16.jūlijā maksā Ls 19,00; apmeklējumam 17.jūlijā – Ls 25,00. Pieejama arī grupas biļete – pērkot sešas divu dienu biļetes, katra izmaksās Ls 25,50; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 29,00. Telšu pilsētiņas ieejas biļete – Ls 4,50. Bērnu Salas ieejas biļete – Ls 3,00. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja festivālā kopā ar pieaugušo, kam ir derīga festivāla biļete, bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV