Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Notiks jauniešu kora "Balsis" un solistu koncerts "Lasciate Mi Cantare..."

Indra Vilde, 02.06.2010. 09:56

6.jūnijā plkst.16.00 koncertzālē "Ave Sol" notiks jauniešu kora Balsis un tā solistu koncerts Lasciate Mi Cantare... (Ļaujiet man dziedāt). Šajā koncertā kormūzikas skanējumu īpaši atsvaidzinās kā kora solisti, tā arī diriģenti, kuri uzstāsies ar individuāliem priekšnesumiem. Kopā ar pianistu Uģi Krišjāni koris un tā solisti klausītājiem piedāvās baudīt V.A.Mocarta, K.V.Gluka, Dž.Pučīnī, G.F.Hendeļa operu ārijās, kā arī M.Lauridsena, Ē.Ešenvalda, C.Franka un citu pasaulē atzītu komponistu šedevrus. Biļetes pieejamas stundu pirms koncerta koncertzāles "Ave Sol" kasē. Biļetes cena Ls 1.

Šobrīd koris Balsis aktīvi gatavojas rudenim, kad paredzēts izdot pirmo CD ilggadējā projekta "Missa a cappella" ietvaros. Tāpat rudenī dziedātāji piedalīties divos starptautiskos festivālos - 16.Starptautiskajā garīgās mūzikas festivālā Itālijā un prestižajā festivālā Polyfollia 2010 Francijā, kur koris Balsis aicināts kā viens no 12 labākajiem amatieru kolektīviem pasaulē, prezentējot visas Ziemeļeiropas kormūziku.

Koncertu atbalsta Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, Kultūras un Sporta departaments, Koncertorganizācija "Ave Sol", RKTMC "Mazā Ģilde", Mūzikas un mākslas attīstības fonds Balsis.

Biļetes pieejamas stundu pirms koncerta koncertzāles "Ave Sol" kasē. Biļetes cena Ls 1.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV