Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Liepājas pludmalē atklās "CUKURFABRIK’"

Elīna Cēlāja, 02.06.2010. 10:03

Šo ceturtdien, 3. jūnijā, Liepājas galvenajā pludmalē ar trīs dienu pasākumu sēriju tiek atklāts jauns pludmales bārs CUKURFABRIK’.

CUKURFABRIK’ir pozitīvo emociju bārs– vieta, kurā tiek ražotas saldas un pozitīvas emocijas, kam par pierādījumu kalpos atklāšanas ballīšu cikls ar Musiqq, DJ Dest, Dj Oceanchild, Dj MMZ un Dj Trakais Mārtiņš (Mārtiņš Kreilis) no Europas Hitu Radio piedalīšanās, kā arī citi pārsteigumi. Bāra vieta: Liepājas pludmalē pie glābšanas stacijas, vieta – kur viļņi augstāki, smiltis baltākas, saule spožāka.

Atklāšanas sarīkojumi sāksies jau ceturtdien 03.06.2010, kad no 22:00 uzstāsies dīdžeju duets Dj Dest un Dj MMZ kuri ir house un soulfull house piekritēji.

Atklāšanas pasākuma otrajā dienā 04.06.2010 vakara gaitā par muzikālo formātu rūpēsies  Dj Oceanchild. Bet 22:00 visus priecēs latviešu mūzikas iespējams lieliskākie Musiqq, tā dalībnieks Marats saka:

„Domājam, ka pludmales ballīte un Musiqq ir kā radīti viens otram, jo – mūsu formāts ir kā radīts pludmalei un pat pirmo albuma singlu bijām veltījuši vasarai un pludmalēm. Paši esam Liepājnieki un mīlam Liepājas pludmali. Bet šāda veida bāru sen bijām gaidījuši. „

Atklāšanas trešajā dienā 05.06.2010 par vasaras noskaņu pludmalē no 22:00 parūpēsies Dj Trakais Mārtiņš (Mārtiņš Kreilis) no European Hit Radio un ProgressiveFm. Vakaru iesildīs Dj Dest un Dj MMZ.

CUKURFABRIK’ir atvērta katru dienu, kur atpūtnieki, vienkārši garāmgājēji var mieloties ar siltām uzkodām, saldumiem, atspirdzināties ar dzērieniem, vai vienkārši atpūsties, klausoties labu mūziku un vērojot saulrietus vakaros un lēktus rītos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV