Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Madcon Eirovīzijas finālā piešķir ritumu iespaidīgam flash mob

Edgars Džiguns, 02.06.2010. 11:00

Īpašu un neatkārtojamu priekšnesumu iepriekšējās nedēļas nogalē Oslo notikušā Eirovīzijas fināla laikā snieguši šā gada festivāla „ZZ Baltic Beach Party” vieni no īpašajiem viesiem MADCON.
Madcon Eirovīzijas finālā piešķir ritumu iespaidīgam flash mob

Izpildot dziesmu „Glow”, afrikāņi no Norvēģijas, piešķīra ritmu un skaņu līdz šim pasaulē iespaidīgākai flash mob (zibenspūļa) dejai, kurā vienojās tūkstošiem cilvēku Eirovīzijas hallē un virknē Eiropas valstu.

VIDEO LINKS: http://www.youtube.com/watch?v=32lpdFS7rPM&feature=player_embedded

Kā zināms, MADCON būs vieni no „ZZ Baltic Beach Party” desmitgades svinību, kas šogad norisināsies trīs dienas, no 22. līdz 24.jūlijam, īpašajiem viesiem. Bez viņiem uz Liepāju šogad pošas arī THE RASMUS, ATB, ZVERY, SISTEM, TUKLAN, SKIP THE USE, DJ SASH, BEDWETTERS, AUDIOSMOG, DARIO G. Savukārt par godu festivāla jubilejai, ar sensacionālu priekšnesumu, pirmo un vienīgo reizi šajā desmitgadē festivālā uzstāsies igauņu kantrī pank grupa REIGANI.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV