Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

“Triānas Parks” sniegs lielkoncertu Spīķeru koncertzālē

Ilze Malaševska, 02.06.2010. 16:20

Ekskluzīvs, gardēžu cienīgs muzikāls izpildījums un izklaide „Triānas Parka” gaumē tiks piedāvāta 11. jūnijā, Spīķeru koncertzālē, kur grupa sniegs savu lielkoncertu. Šis notikums ir gan debijas albuma “EnterTainment Triana Park” muzikāls un vizuāls papildinājums, gan svētki tiem, kas šo notikumu ir ilgi gaidījuši.
“Triānas Parks” sniegs lielkoncertu Spīķeru koncertzālē

Darbs pie albuma ir bijis gana ilgs un sarežģīts, tomēr šobrīd visiem triāņiem ir pamats priecāties par padarīto. Kopumā albumam tika atlasītas16 spilgtākās kompozīcijas, no kurām viens bonus „treks” ir igauņu valodā tapusī dziesma “Nakts Tramvajs”, kā arī dziesma - veltījums visām māmiņām. Albumā iekļauti arī „Triānas Parka” pirmie spilgtākie singli “Bye Bye” un “Call me any time you need a problem”.

Jau šobrīd savu dienas gaismu ir ieraudzījis pirmais albuma singls „Karuselis”, kas skan vairākās radio stacijās visā Latvijā un lejupielādei ir pieejams gan grupas oficiālajā mājas lapā, gan interneta veikalā „Platforma.lv”. Pašu albumu var uzskatīt par loģisku ceļojuma sākumpunktu, kas ļauj doties un izbaudīt muzikāli krāsaino un eklektisko „Triānas Parka” pasauli.

Ar koncertu Spīķeru koncertzālē tiks atklāts ne tikai muzikāls, bet arī vizuāli baudāms ceļojums, kura ietvaros mūziķi izklaides atmosfēru nogādās arī citās pilsētās. Jau 16. jūnijā ar īpašu koncerta programmu grupa viesosies Jelgavā, klubā „Četri Balti Krekli”, 3. jūlijā Liepājā, klubā „Fontaine Palace”, 9. jūlijā Rīgā, klubā „Nabaklab”. „EnterTainment Triana Park” muzikālais ceļojums tiks noslēgts 16. jūlijā - vasaras lielākajā festivālā „Positivus”. 

Ieeja koncertā Spīķeru koncertzālē 11. jūnijā no plkst. 20:00. Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties “Biļešu Paradīzē”, cena – 5 Ls, vietu skaits ierobežots.

Sīkāka informācija par lielkoncertu un citām grupas aktivitātēm, rodama grupas oficiālajā mājas lapā: http://www.trianasparks.lv

Foto: Sandis Vāgners

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV